perjantai 15. helmikuuta 2013

Hidas paluu arkeen

Otti ja iski sitten pahanlainen flunssa koko perheeseen. Oireet viittasivat kaikilla influenssaan mutta koska ketään ei testattu niin jää arvoitukseksi. Ei antanut armoa kenellekään ja itsekin makasin kolme päivää peiton alla kuumeessa jonka jälkeen oli pakko nousta kun umpijumit hartiat olivat menneet vielä enemmän jumiin. Edelleenkään en ololla voi kehua. Turhan sitkeässä tuntuu tämä tauti olevan ja alkaa jo ottaa päähän kun ei tunne itseään kunnolla terveeksi muttei oikein sairaaksikaan. No jospa tämä tästä aikaa myöten helpottaa.

Puikotkin pysähtyivät kokonaan ja on ollut vähän käynnistysvaikeuksia taudin jälkeen.Mikään ei valmistu eikä mikään oikein kiinnostakaan. Vihdoin olen kuitenkin saanut kuopuksen villatakin siihen vaiheeseen että reunat enää puuttuvat. Se siis saattaa jopa tässä kuussa valmistua! Muuten on siis hiljaistakin hiljaisempaa. Uusi Novita tuli viime viikolla ja se täytyisi tutkailla uudelleen kun en kuumetokkurassa oikein jaksanut. Paljon siellä taisi olla kaikkea kivaa.

Ja tulihan sitä lankaakin tilattua. Nämä menevät kyllä ihan taudin piikkiin, sekä laadultaan että määrältään :) Enhän minä oikeasti olisi näitä tarvinnut enkä ainakaan näin montaa... Nämä ovat siis Schoppel& Wollen Zauerballeja. Löysin erinäisten sattumusten kautta (joista lisää joku toinen kerta) Stripe Tease sukat joita olen yhden neulonut Fabelista mutta eihän se ole sama asia kuin tämä Zauerball. Joten oli tarkoitus tilata yksi...mutta koska Neuleunelmilla oli pakettitarjous niin oli kannattavampaa tilata viisi! Neulojan logiikkaa parhaimmillaan :) En ole koskaan edes nähnyt tällaista Zauerball kerää joten yllätys oli melkoinen kun paketin avasin. Ne olivat niin pieniä! Olin odottanut jotain jättikeriä vaikka eihän tuosta määrästä ohutta lankaa mtään jättikerää tule...noh kunhan saan kuopuksen villatakin ja esikoisen kaverin pipon tehtyä niin pääsen näiden kimppuun. Täytyy muuten kehaista tuota Neuleunelmien palvelua. Toista niin nopeaa ja ystävällistä palvelua saa kyllä hakemalla hakea. Kaikki minun erityistoiveet toteutettiin ja kun perjantaina tilasin niin tiistaina olivat langat jo postissa odottamassa. Hienoa!

Käsityökirppiskin lähestyy enkä ole oikein ehtinyt edes ajatella koko asiaa...eli viime tingassa kuten aina. Nyt kuppi kahvia ja ulkoruuan hakuun (noutoruokaa siis) puolikkaan perheen hiihtoloman alkamisen kunniaksi. Minä porskutan töissä myös ensi viikon koska sairastamisestani kertyi jo kolme palkatonta päivää niin ei passaa enempää olla "vapaalla" jos mielii ensi kuussakin maksaa laskuja ja syödä jotain.

4 kommenttia:

 1. No ei pöllömpi tauti jos sen seurauksena tulee tilattua jotain noin mukavaa :) Mietippä jos iskee jälkitauti =)

  VastaaPoista
 2. Nämä langat ovat aivan ihania. Itse ostin Lankamaailmasta (vaikka hinta huimasi päätä) mutta värit ovat valtavan ihania. Varsinkin nuo oranssi/lila kirjava ja sateenkaaren värit omaava kerä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Ladybugille vastasinkin jo seuraavassa päivityksessä. Sadelikka : kyllä kerälle hintaa tulee mutta joskus taitaa olla paras olla miettimättä hintaa sen kummemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mullakin ne vain itsestään hyppäsivät ostoskoriin. En yhtään huomannut, enkä sitten kassalla raatsinut niitä poiskaan laittaa. ;D

   Poista