lauantai 16. helmikuuta 2013

Jälkitautia ja kevättunnelmia

Eilen manasin sitkeää flunssaa ja aamulla heräsin nenä tukossa ja puoli päätä särkien. Luulin ensin että nyt iski joku hammassärky kaiken muun lisäksi mutta aamun mittaan oireet alkoivat viittaamaan enemmänkin poskiontelotulehdukseen. Joten lääkärireissu ja kunnon hevoskuuri pöpöjä nitistämään. Toivottavasti näillä lähtee! Ladybug kommentoi eiliseen päivitykseen että mitä jos iskee lankaisa jälkitauti. Olen ipadilla yrittänyt vastata kommenttiin koko eilisillan mutta jostain syystä tällä ei pysty kommentoimaan :( eilen tosin opin että bloggaamaan pystyy joten ehkä päivityksiä tulee jatkossa vähän useammin. Mutta siis Ladybugin jälkitautiin viitaten eilen tarttui kauppareissulla mukaan kaksi kerää 7 veljestä ja tänään lääkärireissulla kaksi kerää bambua tiskirättikokeiluun joten jokin lankatautikin on minuun nyt iskenyt ;)

Mutta jotain olen myös saanut valmiiksi. Huh, ensimmäinen valmis tuotos tässä kuussa! Kuopukselle neuletakki nalle kesäkimpusta. Lankaa kului 160 g ja ohje on Novitan syksy 2009. On muuten hyvä ohje. Olen neulonut tästä aiemminkin neuletakin kuopukselle. Mansikkanapit on kuopuksen valitsemat ja kivan kesäiset. Jospa kohta kevättä kohti mentäisiin mutenkin.

Nyt projektina " kaverille kans" mutta siitä joku toinen kerta lisää :)

10 kommenttia:

  1. Ne on melkoisia nuo nykyiset kulkutaudit kun jälkitaudeilta harvoin välttyy ;)
    Mutta hyvät lääkkeet ja "lääkkeet" olet saanut joten, paranehan pian!
    Voi että miten kesäinen neuletakki. Ihanaisen värinen.

    VastaaPoista
  2. Ihana neuletakki =) Nalle kesäkimppu on mukavan värikäs lanka.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Minä tykkään tuosta kesäkimppu langasta. On niin iloisen väristä.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihana kesäisen raikas takki:)

    Toivon pikaista paranemista sitkeästä taudista!
    Minulle on tuttu oireyhtymä, että kun joku tauti iskee, niin iskee lankatautikin :D.

    VastaaPoista
  5. Pikaista paranemista!
    Kaunis ja raikkaan värinen takki!

    VastaaPoista
  6. Ihanan kesäinen takki! Tuttu juttu tuo lankatauti muun sairastelun lisäoireena. Itselläni on myös sitä vikaa, että työstressin lisääntyessä neuloosi pahenee. Hyvä stressimittari itselläni on se, että siinä vaiheessa, kun tulen aamulla töihin ja ajattelen vain, että voi kun pääsis jo neulomaan, stressikäyrä on huipussaan. Toivottavasti flunssasi ja poskiontelontulehdus helpottavat nyt kunnon kuurin avulla. Itse heräsin tänä aamuna kovin käheänä, kurkku on kuin raastinrauta ja kovasti poskia kuumottaa. Ehkä se kuitenkin menee ohi.

    VastaaPoista
  7. Pikaista paranemista teidän poppoolle! Tämän kevään flunssa etuliitteellä tai ilman on kyllä tosi pitkänsitkeä ja kirjaimellisesti kipeä.
    Takki on tosi suloinen, juuri sopiva pienelle neidille!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Villatakkin on kovassa käytössä jo ja yllättävän hyvin alle kolmevuotias osaa napittaa napit! Olo alkaa vihdoin olla parempi niin pääsee käyttämään niitä lankataudin lankoja. Niihin voisi vaikka lankakauppias määrätä jotain sairaslomaa että olisi paremmin aikaa neuloa ;)

    VastaaPoista