sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Yhden loppu, toisen alku

Eilen vietettiin esikoisen kevätjuhlia. Ensimmäinen luokka on nyt hienosti käyty ja on loman aika. Syksyllä onkin sitten ihan eri meno kaikin puolin. 
On se jännä, tähän asti olen aina ihmetellyt ovatko nessut niin tarpeen lasten juhlissa mutta kyllä niitä pariin otteeseen on näköjään ihan hyvä olla mukana :) tyttären opettajalle neuloin vironvillasta Revontulihuivin. Ostin Tallinnasta äidin ja minun lankareissulla vironvillaa. Tarkoituksena oli tehdä oranssin sävyinen mutta lanka yllätti eikä tästä ihan niin oranssi tullut kuin olisin toivonut. Kaunis kuitenkin ja opettajakin kiitteli. 

Toisetkin juhlat juhlimme eilen. Pikkuveljeni pääsi ylioppilaaksi ja niitä juhlia olikin kovasti odotettu ja toivottu :) ihanista herkuista ja mukavista ihmisistä oli siis eilinen tehty. 

Tämään taitaa päivä alkaa siivouksella mutta sen jälkeen voi sitten tehdä jotain muuta mukavaa. Sää ainaki houkuttelee pihalle, olisikohan tänään jo kesäkukkien aika.

7 kommenttia:

 1. Nuo vyyhdit osaa kyllä joskus olla yllätyksellisiä. Vaan kaunis tuo huivi on :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Notto. Minä tykkään erityisesti siitä että Revontulessa nuo viimiset kerrokset tulevat aina uudella värillä. Tämä olisi toki ollut enemmän oranssi jos värit olisivat alkaneettoisesta kohtaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana revontuli. En muista tuon värisenä nähneenikään aiemmin kellään. Aurinkoista kesäloma koulukkaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ladybug. Kyllä nuo vironvillat ovat aina kauniita. Aurinkoa ja lämpöä riittää kyllä ihan tarpeeksi meillä, vähän hassua kun vasta muutama viikko sitten vedettiin vielä toppatakkia niskaan.

   Poista
 4. Oo, ihana huivi! Varmasti mieleen opettajalle. Toivottavasti olet jo päässyt pihalle nauttimaan kauniista päivästä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minulla on työsuhde-etuna ulkoilua kaksi kertaa päivässä. Tosin kun mittari näyttää +25 niin alkaa minulle riittämään.

   Poista
 5. Lovely scarf! I am glad the party part went well.

  VastaaPoista