sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pikkuhuivit


KyJy 5 valmistui eilen. Kolme pikkuhuivia suojaamaan auringolta. Ohje ihan oma sävellys jokaisessa. Lankana Cotton Lightin jämät ja olikin ihana saada joitakin lankoja kokonaan pois tilastoista. Näihin kului lankaa yhteensä 85g. Eipä näistä sen kummempaa kerrottavaa. Tuo Dropsin Cotton Light on kyllä ihana puuvillalanka käyttää ja näyttää kestävän hyvin pesuakin. Minun varastoissa vaan on kovin vähän puuvillalankoja. Esim. 7 veljestä onkin sitten sitäkin enemmän...samoin huomasin että Nalle varastoni on huvennut ihan minimaalisksi myytyäni yksiväriset pois kun aloe veraa sisältävät langat tuntuivat kestävän luvattoman huonosti. Mutta nyt tarvitsisin Nallea kirjoneulelapasiin eikä sitä kotona ole! Harvinaista mutta ärsyttävää...täytyy siis lähteä lankaostoksille :) 

Tänään aloitin KyJy 6. Kirjoneulesukkia viime syksyn Novita lehdestä. Nämä olivat mukana jo viime vuoden kyjyssä mutta jäivät ensimmäisen sukan puolikkaaseen varteen. Jospa tänä vuonna onnistuisi paremmin kun olen päässyt enemmän tutuksi kirjoneuleen saloihin. Nyt vain ihmetyttää mihin on kadonnut kaikki luonnonvalkoinen nalle kun tuo pikkunöttönen oli kaikki mitä löysin. Lankakauppaan siis tässäkin tapauksessa :)
Kaksi KyJyä siis valmiina ja kuusi aloitettu. Tänään juuri älysin että tarvitsisin suorakaiteenmuotoisen huivin ensi sunnuntaiksi. Enpä taas yhtään myöhemmin ole liikkeellä. Luonnonvalkoista Pikkusiskoa olisi puoli kiloa joten pitäisiköhän uhrata osa värjäyslangoista huiviin...mutta millaiseen huiviin?

3 kommenttia:

 1. Mainioita huiveja. Ei yhtään hullumpi juttu että lanka ostoksille voi lähteä ihan tarpeeseen. Samallahan sitä voi silmäillä jotain muitakin lanka ihanuksia, hih.

  VastaaPoista
 2. Oo, sullahan KyJy suorastaan soljuu, jo kaksi valmista! Nimimerkki paisuvan UFO-vuoren alle kohta jäävä...

  VastaaPoista
 3. Jag hade just tänkt börja med en liten sommarscarf själv "här nå'n dag", kom hit o märkte att du hade hunnit med tre. :D Fina är dom!

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista