maanantai 1. heinäkuuta 2013

Postin tuomaa väri-iloa ja pientä haastetta

Ensimmäinen lomapäivä ja suursiivous. Viisi tuntia tauotonta siivousta joten ehkä voisi pitää jo pienen tauon. Postipoika oli tuonut tänään värikkään paketin. Ajatuksena on ollut värjäillä lankaa pitkästä aikaa mutta kool-aideja tuntui olevan vähän haastava löytää. Pari nettikauppaa tiesin mutta kummassakaan ei ollut esim. Sinistä. Onneksi neulomolaisista on aina apua ja sainkin vinkin että Jari Mäki oystä löytyisi. Siellä olikin hurja määrä värejä ja hintakin oli edullinen joten tilausta menemään. Aiemmin ostin jo puoli kiloa Novitan Pikkusiskoa joka nyt täytyisi sitten vyyhdittää...kukahan sen tekisi? 
Osa Pikkusiskosta meni eilen jo käyttöön kun hoksasin että tarvitsen sunnuntaiksi huivin rippijuhliin. Saas nähdä kuinka kiire tulee. Pikkusisko on mukava lanka neuloa mutta harmi ettei Novitalla itsellään ole sille kovin montaa ohjetta. Toivottavasti lanka kuitenkin pysyisi lankakartassa pitkään. Malli löytyi Dropsilta ja eilen pääsin jo hyvään vauhtiin. Tässä siis KyJy 7 pitsineulehuivi. 
Tätä täytyy nyt tämä viikko työstää vaikka sormet syyhyäisi moneen muuhunkin työhön. Ideoita piisaa vaikka millä mitalla ja onneksi monet niistä sukka ja lapaskokoa ettei listalle pyri enempää neulepaitoja! :) 
Posti näytti tuoneen myös uuden Ottobren. Täytyypä sekin selata sillä ompelukoneprojektejakin alkaa kerääntyä. Onneksi on loma!

1 kommentti:

  1. Mikä väri loisto. Jari Mäki oystä minäkin kool-aidit tilasin. Värjäys on minulla nyt harkitulla tauolla. Mutta toiveissa on että pääsen taas "sopan" keittoon.
    Hyvältä näyttää valkoisen huivin alku.
    Minulla ompelukone huokailee ikävystyneenä. Työttömänä kone varmaan kangistuu ja eläköityy ennen aikaisesti. Olen kyllä surkea omistaja.
    Vielä jos viikon sätkisi töissä ja lomalla olisi sitten aikaa harrastuksille:)

    VastaaPoista