sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Herra Orava

Kyjy työt eivät valmistu ja etenevätkin hitaanlaisesti koko viikon vaivanneen flunssan takia. Ja hups uusin Novita oli täynnä ihania malleja jotka uhkaavat valmista kyjylistaa. Saattaa olla että viime hetken muutoksia on tulossa, vai voiko käsitöitä tehdä ilman tempausta? :) ehkä voi kuitenkin...en siis mitenkään poikennut lankaosastolle kauppareissulla, enkä ostanut mustaa Rosea enkä tummanpunaista 7veljeksi. Ehei ;)

Tavallinen Mils Felix Sorjonen = Felix, Feekku, Feelu on saavuttanut jo 5kk iän. Melkoinen persoona on paljastunut tästä oravan hännän omaavasta kissasta. Sohvan viltti on vain Felixin paikka, lcd- tvn päällä mahtuu kyllä makaamaan (öhöm) ja Tuiskulta tulee korville aina silloin tällöin. Tosin viime aikoina olen nähnyt Tuiskun leikkivän Felixin kanssa pieniä hetkiä. Kunhan kukaan ei näe...vierekkäin eivät nämä kaverit nuku mutta voivat vahtia maailman menoa ulkona metrin päässä toisistaan samassa asennossa. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Olen myös muulta perheeltä kuullut että jos minä menen takapihalle ja ovi on kiinni, alkaa hurja naukuminen oven takana. Samoin aamuisin kun joku muu nousee ennen minua jää Felix makuuhuoneen oven taakse odottamaan että minä nousen ylös. Mamman kissa siis :) ja oltuaan koko aamupäivän ulkona voi loppupäivän rötköttää lempipaikassa. 
Minun viltti, minun paikka...
Kiipeilyteline alkaa käydä pieneksi...
Melkoiset varvaskarvat :D
Tuisku, suuri saunafani arvostaa rauhaa eikä kyllä yhtään kameralla heiluvaa emäntää. Tuisku ei yhtään tykkää helteistä, sen verran taitaa ikä, massa, ja paksu turkki tehdä olon tukalaksi. Huomasin yhtenä yönä että Tuisku käy öisin imuroimassa kaikki ruokakupit tyhjiksi, myös penturaksut ja onkin kasvattanut läskikerrostaan ihan huomaamatta entisestään. Joten penturaksut on yöksi nostettava pois. 

7 kommenttia:

 1. Oi Herraa Ihanaa Oravaa :), Felix on aiemminkin hauskuuttanut minua asennoillaan ja kuulumisillaan.

  Miten voikin aina kesken tempausten tulla vastaan malleja, joita tekisi mieli aloittaa heti. Tutulta kuulostaa.

  Pikaista paranemista flunssastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tikutin! Kyllähän tuo Felix on suloinen paitsi viideltä aamulla tullessaan herättämään...:)

   Poista
 2. Felix tassar liknar nästan lokattens..! < :-o

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 3. :) han har mycke längre hår än Tuisku så det överraskar vart alla ställen man kan ha långt hår :)

  VastaaPoista
 4. Jag blev överraskad över att tassarna ser så "vilda" ut. Till o med färgen på dom är nästan som hos en lokatt, bara de mörka fläckarna saknas... :D Tjusigt!

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 5. Felix is awesome male!
  Nasty Tuisku, when she eats his food! Not nice at all! And at the same time poor female, when she must bear so much. I mean Tuisku's health problems.

  VastaaPoista