sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Uutta kohti

Viikko kului melkoisessa hiljaiselossa kun yritin neuloa huivia valmiiksi. Eilen se onneksi valmistui niin pääsi tänään käyttöön. Aika kivahan siitä tuli, vai mitä? Ohje on Dropsilta. Tarkistan numeron kunhan tästä ehdin. Lankana minulla luonnonvalkoinen Novitan Pikkusisko joka 3,5mm puikoilla oli tosi mukavaa neulottavaa. Lankaa tähän kului 125g ja kiva että löytyi jo valmiiksi varastoista. Malli oli kaunis ja lopulta opin sen myös ulkoa vaikka kummallisen pitkään siihen kului. Ehkä siksi etten aina ehtinyt neuloa kerralla kovin pitkään. Jokin "ota hyvä kuva huivista"-kurssi voisi olla paikallaan. Ehdin jo juhlamekon vaihtaa arkisempaan niin ei tätä nyt tullut kuvattua päällä ollenkaan. Kevyt mutta silti lämmin. En kyllä tiedä laittaisiko juhlahuiviksi säästöön vai käyttäisikö jatkossa arkikaulahuivina? Ehkä olisi syytä omistaa edes yksi juhliin tarkoitettu huivi...
Jotain pientä ehdin viikolla kuitenkin tehdä. Leikkiä nimittäin väreillä ja viettää "mehukestejä". KoolAidejahan piti päästä kokeilemaan mahdollisimman pian ja tässä tulos.
Vihreä-keltainen Pikkusiskoa, Sini-lila 7veljestä ja punainen Nallea. Liukuvärjäykset on tehty kattilassa ja punainen Nalle ensin kattilassa pinkiksi ja sitten punaisia läiskiä mikrovärjäksellä. Se olikin ehkä jännin kokeilu ja ihan toimiva.
Näitä tulee kyllä värjättyä lisää jossain vaiheessa ja kyllähän nämäkin puikoille huutelevat. Tuskin "raaskin" säästää syksyn käsityökirppikselle :) 

Kyjyjä en ole aloittanut uusia mutta ensi viikolla sitten taas. Huivi oli muuten Kyjy 7 ja on siis nyt valmis. Nyt taidan surauttaa saumurin käyntiin mutta siitä lisää ensi kerralla...

4 kommenttia:

 1. Kaunis tuo valkoinen huivi ja mainio juhla käyttöön. Toivottavasti sinulla on paljon juhlia jossa voit tuota käyttää.
  Kool-aid värjäykset ovat myös hienoja. Noita lankoja pitäisi varmasti itsekin kokeilla. Harmi että tuli tilattua väripussukoita sittenkin liian vähän.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis huivi. Valkoinen väri sopii siihen hyvin. Valinta on kyllä varmasti vaikea, tuo sopisi niin juhlaan kuin arkeenkin.

  Mulla on kaapissa Kool-Aid -pusseja, ja saattaa olla että noiden kuvien takia alan pian värjäyspuuhiin ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Minä en varmaan raaskisi pitää arkihuivina. Toivotaan siis lisää juhlia =)

  VastaaPoista
 4. Keep that scarf for wedding and such! It's so pretty!

  VastaaPoista