tiistai 23. heinäkuuta 2013

Se yhdeksästoista

Jäi eilen esittelemättä. 
Tässäpä ne ovat. Miesten kirjoneulesukat Novitan syksy 2012 lehdestä. Muutamin muokkauksin tosin. Kirjoneuleessa piti ohjeen mukaan nostaa silmukoita joka minulla sai aikaan vain pitkiä lankajuoksuja sukan sisään. Purkuun siis meni ja neuloin kaikki silmukat kirjoneuleena. Ihan hyvään vauhtiin pääsi eilen noista sävy sävyyn kurkkupastilleista huolimatta. Joku kesäflunssa riivaa puolta perhettä ja varsinkin minun on tosi vaikea rauhoittua ja antaa itseni sairastaa. Nyt on kuitenkin vielä loma eikä haittaa jos muutaman päivän ottaa rauhallisemmin. Eikö niin?

Se 20. Kyjytyö on vielä suuri salaisuus. Hyppäsi listalle viime tinkaan ja onkin yhtäkkiä se joka pitäisi nopeasti saada valmiiksi. Langat ovat kuitenkin vasta tilauksessa joten siihen asti ehtii kyllä neuloskella perussukkaa. Nyt tosin en yhtäkkiä tiedäkään mistä aloittaisin :) 

Tuo Novita syksy 2012 lehti on muuten ollut ihan huippu! 
Olen tehnyt tästä lehdestä jo aiemmin ja tässä kyjyssäkin minulla on tästä lehdestä kolme työtä puikoilla ja vieläkin lehdessä on monta mallia jotka haluaisin toteuttaa! Toivottavasti tällä viikolla ilmestyvä tämän vuoden syksy lehti on yhtä hyvä. Tämä alkaakin olla jo ihan hiirenkorvilla :)

2 kommenttia: