maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kyjypäivitystä

Nyt taitaa olla hyvä aika tehdä pieni päivitys kyjyyn. Kaikki aloitukset kahta lukuunottamatta on nyt aloitettu. Hyvä niin koska ideoita tulvii mieleen koko ajan ja näyttää siltä että syksyllä puikoille tunkee myös niitä neuleita jotka eivät mahtuneet tähän tempaukseen. Viisi työtä on jo valmistunut ja ne on esitelty jo aimmin blogissa niin tämä postaus on vain keskeneräisiä varten.
Kiva kasa...luulin tämän kyjyn koostuvan lähinnä isoista neuleista mutta puikot päättivät toisin. Sukkaa pukkaa ja pari lapasta kaveriksi myös. Samoin joku kirjoneulekärpänen pääsi puraisemaan niin kirjoneuleitakin on nyt kauhistuttavan monta. Ylhäältä vasemmalta alkaen:
Kyjy 6: kirjoneulesukat Nallesta, kyjy 13: retro kirjoneulesukat 7 velj., kyjy 17 koukutut lapaset 7 velj. Ja Fortissima
Keskellä sekaisin vasemmalta: kyjy 9 kirjoneulelapaset Nallesta, kyjy 16 lapsen sukat ylläriNallesta, kyjy 18 lasten sormikkaat Fabelista, kyjy 8 Rinsessasukat Zeldan Hippie langasta ( huomatkaa upea väritys! Nämä on ihan parhaat!)
Alhaalla kyjy19 miesten kirjoneulesukat, ihan kohta puikoilla, nyt vielä sinnen kasa, kyjy12 lasten sukat Cerviniasta, kyjy1 jämälankasukat Fabelista ja kumppaneista.

Paita aloituksia ei tullutkaan niin montaa...vain kolme :) kyjy 2 harmaa neuleliivi Karismasta, ylhäällä kyjy 15 palmikkojakku Kelosta ja alhaalla kyjy 14 neulepaita Rosesta. 

Nih, tässä niitä nyt olisi. Tämän kirjoitettuani laitan ne miesten sukat puikoille ja sen jälkeen pääsen työstämään näitä yksi kerrallaan. Viimeinen lomaviikko alkoi tänään ja sen kunniaksi iski jonkun kesälunssan päälle. Katsotaan saako niistelyltä neulottua. Nähtäväksi jää myös mikä o todellinen neulomisvauhti kun aloitamme uudenlaisen arjen ensi viikolla kun palaan kodin ulkopuolelle töihin. 
Näin nätisti tämän kasan saa muuten piilotettua olohuoneen nurkkaan :) kukaan ei huomaa mitään ;)

5 kommenttia:

 1. Voi vitsit oot kyllä hyvässä vauhdissa. Mulla on vielä aloituksia muistaakseni kahdeksan ja en ole vielä edes päättänyt lopullista listaa.
  Hyvää viimeistä loma viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä vauhti ensi viikolla sitten hiipuu. Nyt näitä piäisi sitten vain urakoida valmiiksi. Hyvinhän sinulla on vielä aikaa ehdä listaa :)

   Poista
 2. Oletpa sinä ahkeroinut - ihania aloituksia iso laatikollinen :).
  Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tikutin. Onneksi nuo aloitukset saa kannen alle piiloon. Muuten saattaisi välillä kauhistuttaa keskeneräisten määrä :)

  VastaaPoista
 4. You have a huge pile of knitting ahead of you.

  VastaaPoista