maanantai 13. tammikuuta 2014

Trendilapaset

Piti sitten minunkin tehdä nämä useassa blogissa nähdyt pöllölapaset. Malli löytyy ravelrysta nimellä Horatio and Oren (Muistaakseni). mukavat oli neuloa ja melko nopsaankin vaikka käden takia pitää pitää taukoja melko usein. 
 Nämä on tehty Novitan Nallesta ja mahtuvat 8v. Kätösiin ihan hyvin. Vähän löysää on kirjoneule eikä joka paikassa ihan tasaistakaan mutta annan itselleni anteeksi koska mielestäni vasta opettelen tekemään kirjoneuletta jota luulin mahdottomaksi tehtäväksi vielä jokunen aika sitten. 
 En ole vielä punninnut näitä mutta vajaat 100g luulisin pöllöjen syöneen. Aika hyvin muuten tasoitti neulepintaa yö kostuttenu pyyhkeiden välissä. Olen melko laiska viimeistelemään töitä mutta kirjoneule näyttää sen kyllä vaativan. 

Tällaisia tulee varmasti tehtyä useampia. Ajattelin kokeilla aikuisen kokoa 7veljeksellä seuraavaksi kunhan osaisin päättää värin. Seisoin jo lankahyllyllä tänään mutta päätin kuitenkin katsoa ensin kotivarastosta. 

Päivän iloinen juttu oli käynti optikolla. Kävin jo viime viikolla valitsemassa kahdet kehykset ja tänään oli näöntarkastuksen vuoro. Viikonloppuna mietin etten ehkä tykännytkään toisista valitsemistni khyksistä ja päätin vielä katsoa valikoimaa. Onneksi katsoin sillä hyllyyn oli juuri laitettu kehykset jotka olivat ihanan väriset ja päähän laitettuani tuntuivat heti omilta. Kunpa valmistuisivat vain nopeasti! 

Nyt kotitöiden pariin. Imuroin jo töistä tultuani mutta pyykkiä pitäisi vielä viikkailla. Tänään on ollu virtaa kuin pinessä kylässä ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin huomenna sitten väsyttää sitäkin enemmän. Mukavaa viikko lukijani! 

10 kommenttia:

  1. Oi miten suloiset pöllölapaset ja ihanasti yhteensopivat värit! Hyvin olet onnistunut kirjoneuleessa. Malli sopii kyllä aikuisellekin.
    Kirjoneulerintama on minulla vielä odottamassa, jotain pientä olen vasta kokeillut.
    Ihanaa, että kätesi kestää vaikka sitten taukoja pitäen neuloa.
    Kuulostaa tutulta, että askeleet vievät ensin lankahyllylle ja vasta sitten tulee mieleen, että jospa katsoisi omia varastojaan :d.
    Heti omilta tuntuvien silmälasikehysten löytäminen on onnenkantamoinen, kiva että löysit sellaiset joista pidät!
    Mukavaa pakkasviikkoa sinullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tikutin. Minä ajattelin kirjoneuleen olevan jotain atomitiedettä enkä ikinä tule oppimaan enkä siis tykännytkään kirjoneuleista. Nyt kun olen vähän oppinut niin niitä mallejakin katsoo ihan eri tavalla.

      Poista
  2. Ihanat pöllölapaset! Olen ihaillut noita lapasia monissa blogeissa, en vaan ole saanut itse aikaan tehdä noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä lapasia onkin ollut jo monessa paikassa esillä ja mietinkin niitä kuvatessa että jaksaakohan kukaan niitä edes katsella enää. Kiva että jaksoit!

      Poista
  3. Ihanat pöllölapaset. Kelpaisi mullekin ;) mä en vaan ole ollenkaan hyvä kirjoneuleissa..
    Ehkä sitä uskaltaa joskus kokeilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Muru kokeilemaan. Uuden oppiminen on aina palkitsevaa :)

      Poista
    2. Ehkä mä sitten rohkaistun....

      Poista
  4. Oo, ihanat lapaset! Jos haluat testailla useampia värivaihtoehtoja, niin ostan mielelläni yhdet testilapaset ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat pöllöt! Teen kyllä kirjoneuletta isona pintana, mutta mitenkähän sormet taipuisi tähän malliin...
    Uusien lasien valinta on usein tosi tuskaista, ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun olen sovitellut ja sovitellut erilaisia pokia, kunnes yhdet tuntuu tosi hyviltä: huomaan seisovani omat vanhat rillt päässä ;P Onnea uusille laseille!

    VastaaPoista