perjantai 21. helmikuuta 2014

Mekkopäivä

   Y
 Ompelukärpänen puraisi aamulla. Kovasti yritin taistella vastaan mutta en onnistunut vaan suuntasin kangaskauppaan. Mielessä oli Suuri Käsityölehden 2/2014 mekko malli. Koska mallia kuvattiin helpoksi niin saattaisinpa minäkin onnistua. Ja tuo kukkakangas oli kyllä niin vastustamatonta että hinnasta viis. Kyllä kannattikin, mekko onnistui yli odotusten ja kuosi niin kaunista kuin ajattelinkin. Ehkä tätä kehtaa käyttääkin ihan julkisesti. 

Heräteostoksena mukaan tarttui myös villaisen näköistä ei villakangasta. Piirsin kaavat kotona olleesta  mekosta ja muutamalla saumalla syntyi helppomekko. On se melkoista jos onnistuu yhden päivän aikana ompelemaan kaksi käyttökelpoista vaatetta itselleen! 

Näin. Neuleita on valmistunut ja ne odottavat vain punnitsemista ja sitten bloggaamista joten pian tavataan!


5 kommenttia:

 1. Kyllä tosiaan kehtaa käyttää julkisesti! Todella hienoja mekkoja :)

  VastaaPoista
 2. Ompelemalla saa nopsaan päällensä jotain uutta. Varsinkin jos valitsee mallin viisaaasti. Hyvännäköistä jälkeä, kyllä tosiaan kehtaa käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja mekkoja! Minullakin on ompelukone esillä, mutta minä ompelen tyynyliinoja ja poikani perheeseen uusia kangashuppuja keittiön tuoleihin. Eli vain suoria saumoja. Kateeksi käy sinun ompelemasi mekot.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköisiä mekkoja molemmat! Tuo ensimmäinen on kyllä todella kaunis, ehdottomasti julkiseen käyttöön!

  VastaaPoista