lauantai 1. helmikuuta 2014

Prinssiä ja pötkylää

 Vihdoinkin valmiit! Miten on mahdollista että näin kaunis lanka meinaa ufoutua? Ehkä siksi että tällä hetkellä lapastuttaa ja eikä sukatuta. Lankana Novitan uutta Taikaa niin kauniin värisenä ettei tiedä mitä sanoisi. Mallikuvio omasta päästä. Tarina jo aiemmin kerrottu kun kämmekkäitä tein syksyllä. Neuletapaamisessa yritin ulkomuistista tehdä Rinsessakuviota ja jälkeenpäin kuulin ettei mennyt sinnepäinkään. Tuli siis prinssit. Ihan jees ja parasta olisi varmaan jonnekin kuvio piirtää muistiin kun tuo ulkomuisti ei ole ihan kaikkein luotettavin, 
 Kiva saada itselle pitkästä aikaa uudet sukat ja lämpimätkin ovat. Lankaa kului 80g eli ihan perus nallesukan verran kolmosen puikoilla. 
 Nämä pötkylät valmistuivat jo viikolla. Säärystimet siis. Mukava perusneule vaikken juurikaan ole säärystimiä harrastanut. 7veljestä kului yhteensä 85g. Ihan kivat. 

Tammikuussa valmistui seitsemän työtä! Hurja määrä minulle! Ufot tosin ovat ja pysyvät laatikossa. En oikein innostu yhdestäkään. Ohuet sukkalangat saavat odottaa kevättä, jos maistuisivat sitten paremmin. Yhdet kirjoneulelapaset aloitin tänään mutta eivät vieneet mukanaan. Katsellaan.

Eilisen lumisateen jälkeen tänään on hiidetty pihalla latua lapsille ja viikolla kävin luistelemassa. Edelliskerrasta oli ainakin 15 vuotta aikaa eikä helppoa kyllä ollut. Onneksi aikuisena ei ole enää koulun liikuntatuntien kilpailua vaan saa olla juuri niin huono ja hidas kun haluaa :)

7 kommenttia:

 1. Kauniin väriset sukat ja söpöt säärystimet. Itse en osaa pitää säärystimiä, vaikka niitä olisi kiva välillä neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi näköjään tekstistä pois että säärystimet menivät 8vuotiaalle. Minusta pitkät villasukat ajavat saman asian.

   Poista
 2. Oi, noi sukat on niin kauniit! Kai se on pakko jossain vaiheessa tuota uutta Taikaa ostaa itsellekin, ainakin nyt yksien sukkien verran. Tai kaksien ;) Mä tykkään pitää säärystimiä, ne on hyvät esim. treenaamaan mennessä, talvella myös juoksulenkillä pidän lyhkäsiä säärystimiä nilkkojen lämmikkeenä. Ja venyttelytunnille en mene ilman alpakkaisia sääryleitäni.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan väriset sukat ja oma prinssisi on kiva kuvio! Taikaa tekisi mieli ostaa kokeeksi, vaikka kuinka pitäisi varaston supistua.
  Säärystimet kuuluvat vakiovarusteisiini koiruuden kanssa lenkkeillessä ja myös töissä, koska työ on ulos - sisään - ulos jne. Säärystimillä on helppo pitää lihasten lämpöä yllä ja töissä säädellä lämmönvaihtelua.
  Saitpa sinä monta työtä tammikuussa tehdyksi!
  Hih, pysyisinköhän minä luistimilla enää pystyssäkään, vuosituhannen vaihteessa olen viimeksi luistellut tytön seurana kun asuttiin luistinradan vieressä.

  VastaaPoista
 4. Ääk, ei saa laittaa noin lankaostoksille houkuttelevia kuvia!
  Kauniit sukat, kirjoitathan prinssisi tänne meidänkin iloksi?

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat. Laita ihmeessä prinssisi tänne

  VastaaPoista