lauantai 17. tammikuuta 2015

Peitto pehmeä

148-40 
 Tässähän tämä nyt olisi. Aika jännä että kun en ole tänä vuonna osallistunut ufojen tuhoamis tempaukseen niin käsityökorin keskeneräiset ovat alkaneet valmistumaan. 

Tämä peitto on Dropsin ohje 148-40. Aloitettu kyjy 2013 ja valmistui viime viikonloppuna eli suunnilleen 1,5 vuotta siihen meni. Mitat ovat 130cm x 180cm eli kyllä tämän alle mahtuu kääriytymään. Muistaakseni ostin enemmän lankaa kuin ohjeessa oli koska edellisestä peitosta tuli vähän turhan pieni. Lankana on Dropsin Big Delight ja Nepal ja lankaa kului ...

Olen yrittänyt metsästää Novitan uusia lankoja kaupoista mutta kovin hitaasti ilmestyvät tänä vuonna kauppaan. Lieneekö tarkoitus että ensin pitäisi saada entisiä ufoja valmiiksi? Muutaman seiska veikan raitalangan olen löytänyt mutta odottelen Nalle Taikan uusia värejä mutta niitä ei ole näkynyt. Olettekos muut jo löytäneet kevään lankoja?  

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis peitto! Citymarketissa näin uusia Nalle Taika -lankoja. Hillitsin kuitenkin itseni, enkä ostanut yhtään kerää.

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta, on niin kaunis peitto. Tuota Nalle Taikaa minäkin olen uutuuksista vasta bongannut.

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit. Kyllä tämän alle olisi ihana kääriytyä pienille päiväunosille, kyllä vain.

  Onkohan se näiden UFOjen kanssa sama juttu kuin muissakin projekteissa? Jos asettaa sääntöjä, niin niitä vastaan kapinoi eikä tunnu kivalta tehdä UFOja pois. Jos taas ei ole 'sisäistä määräystä', niin ne tekeentyvät kuin itsestään. En tiedä.

  En ole bongannut uusia lankavärejä vielä, mutta olenkin yrittänyt pysyä kaukana lankahyllyiltä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto! Minä en ole vielä Novitan uutuuslankoja nähnyt, mutta enpä ole kyllä pahemmin lankahyllyillä käynytkään.

  VastaaPoista