tiistai 24. maaliskuuta 2015

Ruuhkavuodet

Tänä iltana tuntuu että elämä kulkee neljän ruuhkaa. Päivät täyttyvät hoidettavista asioista työn ja kodin lisäksi ja aina tulee jotain joka vielä pitää hoitaa. Iltamyöhään ehtii sohvannurkkaan istumaan ja sitten on jo niin väsynyt ettei puikkojakaan jaksa nostaa. Tavallinen tiistai siis ;) 

Onneksi asiat saa kuitenkin hoidettua yhden kerrallaan ja jos ei tänään ehdi niin on se päivä huomennakin. Kunpa sen vain muistaisi vähän useammin. 

Joka ilta ei onneksi ole näin väsynyt sillä muuten nämä eivät olisi valmistuneet. 
 Ystävä pyysi pitkävartisia villasukkia. Neuloin ensin Fabelista nuo siniset mutta niistä tuli jotenkin kovin synkät ja mietin onko väri kuitenkaan sopiva ystävälleni. Päätin siis tehdä vielä toiset, ruskeansävyiset. Molemmat ovat Dropsin Fabelia ja 100g kului melkein kokonaan per sukkapari jonka koko 37. Molemmat on neulottu varpaista varteen, aloitussilmukoita 8+8 jalkaosa 60s. Pituus 16cm ennen tiimalasikantapäätä. Varressa lisäyksiä tasavälein 72s. Asti. Sinisissä varsi takana joustinta, ruskeissa koko varsi sileää. Ihan kauniit ja olivat myös ystävälle mieleen joten onnistunut sukkaprojekti.

Toiselle ystävälle neuloin synttärilahjaksi Taimitarhan December socks turkoosista Nallesta. Ihanan värinen lanka ja niin kaunis malli että näitä tulee varmasti neulottua lisää! 
 Kuva on surkea mutta sukkien luovutus tapahtui niin nopeasti etten parempaa kuvaa ehtinyt nappaamaan. Sukat kun ovat kokoa 36 enkä viitsinyt omaan 38 jalkaan väkisin tunkea.

Perussukat ovat mukavan aivotonta neulottavaa. Kirjoneulesukat inspiroivat mutta vaativat keskittymistä joten odotelkoot ruuhkavuosien tai edes viikkojen rauhoittumista. 

Nyt nukkumaan jotta huomisellekin riittää virtaa. energistä viikkoa teille blogiystävilleni!

2 kommenttia:

  1. Viikko on jo melkein ohi, mutta energistä ja valoisaa loppuviikkoa sinullekin.
    Neulominen on itselläkin edistynyt vallan hitaasti, rivi silloin ja toinen tällöin. Vaan toisena päivänä jatketaan, mennään hetki ja päivä kerrallaan niinkuin parhaalle tuntuu.

    VastaaPoista
  2. Voi kun kuulostaa tutulta! Nyt taas ihmettelen mihin tuo maaliskuu oikein katosi...
    Tosi kaunis malli tuo December socks, ja Fabeleista tulee kyllä takuuhyvät ja kauniit sukat. Sinulla on onnellisia ystäviä!

    VastaaPoista