maanantai 30. maaliskuuta 2015

Seuraavat projektit

 Viime viikko kului kaikkien kremppojen parissa jotka toivottavasti ovat nyt takanapäin. Projekteja olen haalinut itselleni läjäpäin ja kovasti sormet syyhyävät ompelemaan. Toivottavasti pääsiäisenä löytyisi sen verran vapaahetkiä että ehtisin muutaman uuden vaatteen meille ommella. 

Tilasin Ottobren vuosikerran kun kaavat ovat helppotajuisia ja kivoja perusjuttuja löytyy sekä minulle että lapsille. Lahjaksi sai valita yhden vanhemmista lehdistä joten sain yhden lasten ja yhden aikuisten samalla kertaa. 

Kankaita tilasin vähän Kankaiden yöstä. Lila iso sydän, Siiri ja Myyry ja turkoosi sydän joustofrotee ovat Pehemiältä ja Punainen iso nappikukka ja englanninlaku Pikku Piltiltä. Sydän joustofroteesta tulee kyllä ihania tiskirättejä, vai mitä luulette? 

 Lakukankaasta ehdin eräänä aamuna ennen töihin menoa ompelemaan esikoiselle pipon. Aika kivaa kangasta vaikka minkälaisiin ompeluksiin. Vuoriksi sain riittämään mustaa ohutta trikoota jota jäi tyttären narupunttihousuompelusta jäljelle.

Jo aiemmin olen hamsteroinut Eurokankaasta pöllö digiprinttitrikoota. Sama tytär toivoi kankaasta haaremihousuja jotka ostohaaremeiden mukaan leikkelin. Vähän vaadittiin muokkausta kun pöllötrikoo oli mallia paksumpaa mutta ilolla katselin että nämäkin ovat nyt käytössä. 

Olen viimaikoina huomannut että kangaslastikot lihovat melkoista vauhtia. Ennen lankalaatikot harrastivat lihomista. Tällä hetkellä lankaostot ovat hyvin maltillisia kun taas kangaslastikoiden kannet vaan poksahtelivat auki yrittäessäni häivyttää viime aikaisia ostoksia piiloon. Siitä syystä ompeluloma tulisikin tarpeeseen.

4 kommenttia:

 1. Oh, tuo pipo!!!!! IHANA! Joo, ompelulomaa kaivattais täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen aika. Sulla käy kuten mulla: jos joku varasto alkaakin olla maltillinen, niin sitten toinen räjähtää käsiin :-D
  Voi kuinka toivon, että mäkin olisin ompelukoneen kanssa sinut. Tahtoisin niin ommella tälle kropalle sopivia paitoja ja muita, mutta kun me ei olla omppiksen kanssa kavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain jutussa sen mopon pitää näköjään aina karata käsistä :) nyt olen tosin luvannut itselleni että ompelen ensin vaatteet jotka olen kotona olevista kankaista ajatellut ja vasta sitten selaan nettikauppoja. Muutaman viikon on sujunut hyvin :) minun ompelukoneystävyys alkoi siitä kun tajusin käyttäväni huonolaatuisia lankoja joista koneeni ei tykännyt (ei ollut kaikkiruokainen kone..) samoin saumurin myötä kaikki helpottui hurjasti.

   Poista