lauantai 20. kesäkuuta 2015

Tour-de-sock etappi 2.

Huh huh. Meinasi usko loppua jo näitä sukkia neuloessa ja sormia särkee vielä tänäänkin vaikka eilen sain valmiiksi. Toivottavasti toipuvat huomiseen mennessä kun seuraava etappi alkaa. Mutŧa hienot tuli. 

 Mallin suunnittelija on Kirsten Hall ja nimi Far into the forest. Lankana minulla oli dropsin Fabel musta ja Austermann Step kirjava. 

 Sukat neulottiin kirjoneuleena ja vaikka ensin näytti todella vaikealta ei kuvio ollutkaan niin vaikea. Minä tosin en koskaan oppinut mallineuletta ulkoa kuten moni muu kanssakilpailija.. Jossain vaiheessa opin kyllä muistamaan mitä neulemerkit tarkoittivat ja sehän oli jo saavutus.


Näissäkin tuli kyllä opittua monia uusia asioita ja mielenkiinto pysyi loppuun asti. Toisen sukan varressa alkoi jo väsymys vaivata. Pohjan olisi voinut tehdä pidemmäksi jolloin varresta ei olisi tullut niin pitkä mutta minä kiirehdin pohjassa jolloin sain tehdä noita silmä/lehtipareja ihan tolkuttomasti varteen. Valmista tuli kuitenkin ja huominen etappi alkaa aamulla klo. 8 joten tänään on vuorossa keriä Handun sponssilangat valmiiksi. Ja huilia :) 


5 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä nämä sukat, kun toinen lanka on monivärinen. En minäkään tahtonut oppia tuota mallineuletta ulkoa.

  VastaaPoista
 2. hyvännäköinen väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit! En minäkään oppinut kuviota ulkoa ja kyllä minustakin se viimeinen varsi tuntui tuskalliselta puurtamiselta, vaikka vähän pidemmän jalkaterän teinkin!
  Luulen että sun ratkaisu olla tekemättä pohjan lisäyksiä enempää oli oikea, mulle tuli nimittäin hieman liian pitkä jalkaterä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis väriyhdistelmä näissä sun sukissa! Ja ihan mieletöntä, että olet saanut ne etapin aikana valmiiksi. Ei ihme että sormia kivisti.
  Mulla on tuota mallia 10cm tehtynä, värit on ihan huonosti erottuvat. Vaan on sitä mmukava neuloa, tai olis jos kerkeis. Ihan kiva malli näin ekaks kirjoneulesukaksi :-D Kaavion ulkoaoppiminen on turha haave, en ees yritä.

  VastaaPoista
 5. Well done you! I could never knit anything like that.

  VastaaPoista