keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Mitään en oo saanu valmiiks, vai olenko?

Joskus on hyvä muistutella itselleen että kyllä paljonkin on neulottu kesän aikana. Tämä kasa sen oikeastaan minulle vasta kertoi. 
Kesä alkoi Tour-de-sockilla. Tour kaipaa kuitenkin oman päivityksen joten hyppään niiden yli ja esittelen lankavaraston kätköt.

Perussukat ohuesta sukkalangasta mutta nyt ei muistu millään mieleen mikä tämä lanka oli. Schahenmeyeriä ehkä? Täytyypä tarkistaa. Joka tapauksessa 64s ja varrentakaosa joustinneuletta. Jalkaosa olisi voinut olla 60s. Mutta unohtui kaventaa niin tuli ehkä vähän reilut minun kapeaan jalkaan. Lankaa kului 66g. 

Nämä Nallesukat odottivat kiltisti vuoroaan. Tämänkaltaisen kuvion olen nähnyt useasti netissä mutta tämä oli oma sovellukseni. 1-2krs 4o nosta 1, 3krs 4o neulo 1s takareunastaan oikein. Näihin kului 74g ja ovat kooltaan n. 36-37. Tällä mallilla taidan kokeilla useampiakin raitalankoja sillä tuo nostettu silmukka erottuu aika hauskasti. 


Novitan 7 velj. Raitalangoista jää välillä pieniä jämiä ja ne neuloin Peppiksiksi. Näihin kului yhteensä 131g. Ihan pertti perussukkaa 52s alussa joka kaventuu 48s. 

Nämä lastensukat valmistuvat kyllä tosi nopsaan. 7 veljeksen raitalangoista valmistui kaksi paria raitasukkia koossa 34-35. 44s. Ja mummon vanhalla ohjeella jossa joustinneuletta jalkaterän päälliosa. Yhteen pariin kului 81g. 

Pinkki-punaiset Peppikset ovat sopivat kuopuksen n. 29 kokoiseen koipeen. Lankoina Nallen jämät joista alunperin virkkasin mekkoa mutta jonka lopulta purin atomeiksi. 44s. Ja tiimalasikantapää. Langanmenekki n. 50g. 

Olen siis kuluttanut näihin 483g lankaa joka kuulostaa paljolta mutta ei kyllä näy lankalaatikossani millään lailla. Urakka jatkukoon siis :)


7 kommenttia:

 1. Vautsi. Todellakin olet saanut valmiiksi vaikka mitä.

  VastaaPoista
 2. Minustakin on huikean hyvältä näyttävä saldo kauniita sukkia siinä:) nams!

  VastaaPoista
 3. Hurja, sä olet vetänyt Tourin tuplana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit! Mä kun harmittelin tourin keskenjäämistä.

   Poista