perjantai 26. elokuuta 2016

Syyssukat

Kylläpä on taas bloggaaminen jäänyt. Töiden jälkeen ei edelleenkään tunnu jäävän neulonta-aikaa mutta jotain sentään valmistuu. Minun lankavarastoni koostuu suurimmaksi osaksi vajaista keristä ja päätin kokeilla kerätä syksysävyiset 7 veljekset yhteen ja alkaa neulomaan. 

Erikoisuudeksi kokeilin varteen ja kantalappuun kahden silmukan kantalappua. Varteen se sopikin hyvin mutta kantalapussa se veti lappua kovasti kasaan. Ihan kiva kuitenkin. Raidat raidoittuivat satunnaisesti enkä korjannut raitalangan eroja sukkiin. Seuraavat kannattaa ehkä neuloa samanaikaisesti niin ei jälkeenpäin tarvitsisi pohtia että mikähän lanka milloinkin on kyseessä. 
Varteen tarvittiin 60s joita kaventelin suunnilleen tasaisesti 52s. Nilkasta jäivät minulle vähän isoiksi joten neuloin suosiolla liian isot minulle. Kyllä näille varmasti jotain käyttöä löytyy. Ja 7 veljeksen jämiä löytyy vielä vaikka minkälaisiin sukkiin. Ja jos ei löydy niin vink vink Novitalta saa tämän viikonlopun ajan tilaukset ilman postikuluja. Novitalle pääset klikkaamalla reunassa olevaa mainosta. 

6 kommenttia:

 1. Hurjan kivat! Minäkin tekisin, mutta kun on se päätteleminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Minä päättelen langanpäät samalla kun vaihdan väriä niin lopulta ei ole juuri enempää pääteltävää kuin yksivärisissäkään.

   Poista
 2. Ihana väripläjäys! Sukissa pitää olla väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä tykkään kun aloittaessa ei yhtään tiedä miltä lopussa näyttää ☺

   Poista
 3. Upeat sukat! Nyt houkuttaisi kovasti sukanteko, mutta täytyy vielä pidätellä. Ei näköjään Tourilta saanut kyllikseen...
  Kovin on tuttua nämä ajankäytön ongelmat, johonkin kummaan se aika vaan valuu?

  VastaaPoista