lauantai 17. syyskuuta 2016

Kerää koko sarja

Pienet peruspeppikset ovat nopeaa niska-hartiaseutuystävällistä neulottavaa. 
Innostuin kovasti villit vanttuut kirjasta mutta valitettavasti kirjoneule saa minun niskat umpijumiin joten sitä ei ole ollut mukava viime aikoina neuloa. Aloitin yhdet lapaset mutta jouduin jättämään kesken ja palauttamaan kirjan kirjastoon laina-ajan päättyessä ennenkuin valmistuivat. Kirjoneuleet vievät niin kovin mukanaan ja sitä malttaa lopettaa aivan liian myöhään. 

Joka tapauksessa näitä perussukkia pystyy neulomaan. Sinisiin ja punaisiin Peppiksiin käytin Nallen jämiä joita varastoistani löytyy runsain mitoin. Pinkit ovat kokoa 25 ja silmukoita 40. Mittoja katselin Tiinan sukkataulukosta joka osoittautui juuri niin hyväksi kuin olen kuullut. Siniset ovat kokoa 29 ja silmukoita niissä 44. Silmukkamäärien kanssa venkslasin koska Novitan sukkataulukko ehdotteli paljon suurempia määriä. Luotin kuitenkin enemmän omaan tuntemukseen. 

Lopuksi tuli neulottua vielä vauvakokoiset Peppikset samaan sarjaan. Näissä lankana TeeTeen Pallas ja silmukoita 36. Jalkaterän mitta näissä kokonaisuudessaan 11cm jotta voin seuraavia sukkia neuloessa tarkistaa. Oli päässyt unohtumaan nuo mitat kun tämän kokoisia ei ole tullut neulottua pitkään aikaan. 

Täytyy piakkoin päivitellä nuo muutkin valmistuneet kun niitä vain kertyy ja kertyy blogattavaksi.

1 kommentti: