lauantai 19. marraskuuta 2016

Kirjoneuletta käsiin

Pitkästä pitkästä aikaa. Syksy on mennyt ihmetellessä ruuhkavuosia. Kiirettä sinne ja tänne. Paljon antoisia hetkiä mutta myös turhan paljon stressiä. Onneksi juuri nyt tuntuu kevyemmältä ja olen päässyt taas kiinni sekä neulomiseen ja ompeluun. 

Totesin syksyn niska/hartia/selkäjumitusten ollessa pahimmillaan että kirjoneuleet eivät ole minua varten. Koska kuitenkin halusin jotain tehdä kokeilin mallia joka ei vaadi niin paljon kuvion tuijottelua. Malli löytyi talen Novita lehdestä sukkamallina mutta pienellä laskutoimituksella sain kuvion sopimaan 7 veljestä lapaseen. 
 Näistä tuli mukavan lämpimät kun lankoina oli 7 veljeksen valkoinen ja uusi 7 veljestä Polaris. 

Samassa lehdessä oli ihan oikea kirjoneulelapasten ohje ja niitä päätin kokeilla seuraavaksi. 
Näissäkin mallikuvion oppi hyvin ulkoa jolloin helpottivat kumartumista ohjeen yli. En ole tästä tähtikuviosta juurikaan perustanut mutta kaunis se kyllä on. Näissä lankana sama valkoinen 7 veljestä ja Polariksen toinen kirjava väri. Tällaisissa kirjoneuleissa tykkään tuollaisesta epäsäännöllisestä värin vaihtuvuudesta vaikken muuten siitä niin välitäkään. 

Novitalla on muuten verkkokaupassa tosi hyviä tarjouksia tänä viikonloppuna. Kävin niitä itse jo katselemassa. Verkkokauppaan pääsee tuosta sivun laidassa olevasta bannerista. 

Yritän elvyttää taas tätä bloggaamista. Olen tainnut luvata niin joka kirjoituksessa. Jostain syystä kiire vain tekee tästä välillä vaikeaa vaikka blogi kovasti mielessä onkin. Yritän myös löytää aikaa tuttujen blogien lukemiseen ja kommentointiin sekä uusien blogien löytämiseen. 

Mukavaa jos olet vielä täällä!

4 kommenttia:

 1. Kauniita lapasia olet ehtinyt tekemään!
  Blogin osalta sanon hämäläisittäin: silloin kun ehtii, jaksaa ja voi. Ei stressiä siitä.

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan :D
  Mikä kiire se on itsekullakin, omakin postaaminen ja blogien lukeminen on jäänyt vähän muiden kiireiden varjoihin. Talven hämäryydessä on hyvä palata näihin hommiin.
  Ihania lapasia!

  VastaaPoista