maanantai 21. marraskuuta 2016

Luottomekko

Edellisessä postauksessa olleisiin boksereihin tarvittiin kuminauhaa ja sitä lähdin Eurokankaasta hakemaan. Samalla on aina kurkattava kangastarjonta vaikkei mitään suurempaa suunnitelmaa olekaan. 

 Tämä kangas pisti heti silmään ja hintakin oli edullinen. Materiaali on todella pehmeäpintaista trikoota. Pitkään pohdin ja pähkäilin kunnes päädyin ottamaan 1,20m tehdäkseni tuleviin kekkereihin mekon tai tunikan. Värit eivät toistu oikein kuvassa ja muutenkin oli tosi hankala kangas kuvata. 

 Malliksi valikoitui luottokaava Sk 2/2014. Olen tällä mallilla ommellut niin hihallista kuin hihatontakin mekkoa, samoin kuin yhden hippapaidan. Helppo mutta kaunis jossa vesiputouskaulus antaa oman erikoisuutensa.
 Aika kirjava mutta silti tykkään kuin hullu puurosta. Kehtaako tällä lähteä pikkujouluihin?


8 kommenttia:

 1. Wau! Kyllä kehtaa, sopii sulle täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä niin tykkään tästä vaikka tiedän että juhlien alussa iskee ujous ja haluaisin piiloutua kaikkien hillityn tyylikkäiden ihmisten joukkoon riemunkirjavan mekkoni kanssa.

   Poista
  2. Painetaan peukkua, olen toinen samanlainen. Mutta minusta musta on tylsä, eikä se ole kai edes väri. Musta sopii hyvin harvalle, ja mikä tuo paremmalle juhlatuulelle kuin iloisen värikkäät vaatteet? Hautajaiset on sit ihan eri bileet.

   Poista
  3. Voi kiitos! Kyseessä onkin pikkujoulut niin kai siellä voikin vähän räväyttää :D

   Poista
 2. No kehtaa lähteä vaikka minkälaisiin kekkereihin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näillä kehuilla rohkaistun ja muistan kulkea selkä suorana (muuten toi mekko näyttää että olisin raskaana :D)

   Poista
 3. Ihana tuo kaulus <3 Tosi kiva mekko muutenkin, sopii sulle kauniisti.

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Juuri tuollaista kaavaa etsin. Onko tuo siis suuri käsityölehden kaava vai mikä?

  VastaaPoista