maanantai 26. joulukuuta 2016

Toukalle

Sukuun syntyi pieni tytöntyllerö. Tuleva Äiti kysyi voisinko neuloa toukkapussin neidille jo kauan ennen laskettua aikaa.
Minä aloitin projektin tietenkin vasta sitten kun alkoi tulla jo vähän kiire. Tuleva äiti oli löytänyt netistä pari kuvaa joissa pussin huppu oli neulottu tiimalasikantapään tapaan ja ne mallit näyttivät minunkin mielestäni kauniilta peruspötkön sijaan. Silmukkamäärät otin perustoukkapussin ohjeesta joita löytyy useampikin netistä. Eli 120s ja 7krs välein MOLEMMISSA reunoissa 2s. Lisäys (tässä kohtaa sain purkaa myös aika reippaasti tehtyäni kaikki kolme lisäystä väärin)  Tämänkaltaiseen huppuun ei löytynytkään ohjetta joten jouduin soveltamaan. Soveltaminen tarkoitti tässä tapauksessa neulomista kisakatsomossa 3,5t todeten että tuli liian iso ja purkaen koko höskän kotiin tullessa. Toisella yrityksellä kaventelin reippaasti ja sain aikaan omasta mielestä sopivamman hupun.
Baby Bornin pää on oikean vauvan päätä pienempi joten huppu näyttää edelleen isolta. Langaksi käytin 7 veljestä ja reunaan virkkasin lopulta rapuvirkkauksella reunan niin reuna ei ala rullautumaan. Helmaan neuloin reikäneuletta sen verran että sain pujotettua satiininauhan jotta pussin voi avata ja pukeminen on helppoa. Sovituskuvaa saajan päällä en ole vielä nähnyt mut toivottavasti pussi on ollut sopiva ja käytössä.

1 kommentti: