lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen

Vuoden viimeiseksi neuleeksi valmistui Niina Laitisen Pakkasyö sukat. Sukat kiehtoivat kirjoneulepalmikollaan jota en aiemmin ollut nähnyt saatikka neulonut. Aloitin sukat ensin Pallaksella mutta jostain syystä jälki ei miellyttänyt joten vaihdoin Nalleen joka oli ohjeen mukainen lanka ja neuloutui näihin hyvin. 
Molemmat kerät olivat varastoni jämiä eikä ollut varmuutta riittävätkö langat. Äidiltäni löytyi kuitenkin lisää turkoosia niin sain langat riittämään. Tein varresta hieman ohjeen mukaista pidemmän (vahingossa) ja kantalapusta lyhyemmän (tahallani) 
Tykkään tästä ohjeesta kovasti ja mietin jo seuraavaa väriyhdistelmää. Miltähän nämä näyttäisivät jos toinen lanka olisi kirjava? Tämänhän voisi myös soveltaa 7veljekselle. Lankaa kului yhteensä 100g. 

Vuosi lähenee loppuaan. Näihin aikoihin tulee aina tarve tutkiskella lankavarastoa. Olen pariin otteeseen ollut aloittelemassa varaston laskentaa mutta lankoja on vähän siellä ja täällä niin en ole hommaan vielä ryhtynyt. Sitä vastoin ajattelin että alkaisin kirjata ylös valmistuneita jolloin kulutus olisi näkyvämpää. Lankaa on paljon ja aikaa vähän. 

Muuten totean että tämä oli tällainen vuosi. Paljon opin mutta paljon opeteltavaa jää ensi vuoteenkin. Tähän vuoteen mahtui mm. muutto uuteen kotiin, Tuisku-kissan kuolema elokuussa ja Maija-kissan saapuminen perheenjäseneksi lokakuussa. Arki on ollut kiireistä ja kuluttavaa ja sen huomaa oikeastaan vasta kun jää hetkeksi lomalle että kuinka väsynyt sitä onkaan. Toivon löytäväni keinoja arjen keskelle löytää aikaa myös itselleni ja minulle tärkeille asioille. Sen enempiä lupauksia en aio tehdä. Elämä kuljettaa ja kantaa. Tätä mieltä ovat myös Feekku ja Maija.
7 kommenttia:

 1. Noi on niin nätit sukat! Kiva väriyhdistelmä. Hurjasti tekisi mieli kokeilla josko osaisin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen tuo kaksivärinen palmikko, ihan hirmuisen kiva.
  Yritetään tosiaankin muistaa ottaa myös itsellemme se 'oma aika' joka toimii arkisen kiireen keskellä pään nollaajana ja voimavarojen antajana. Tehdään sitä mikä on kivaa ja mistä nautitaan. Siinäpä sitä tavoitetta yhdelle vuodelle!

  VastaaPoista
 3. Kuule, blogisynttäreiden kunniaksi laitoin blogissani haasteen alulle, ja tietenkin haastoin sinut. Käypäs kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista