perjantai 30. joulukuuta 2011

Nippelinappelitietoutta

Näin vuoden päättymisen kunniaksi vähän nippelinappelitietoutta :) Aloitin lankavarastoni kirjanpidon 1.5.2011. Silloin lankaa oli n. 11kg mutta jollain lailla luulen ettei se luku ole oikein koska se ei täsmää ollenkaan eiliseen tulokseen joten jätetään se vähän omaan arvoonsa. Joka tapauksessa toukokuun jälkeen lankaa on meille muuttanut jos jonkinlaisiin nyssäköihin ja nurkkiin 11232g ja nurkista on poistunut valmiina töinä, myytyinä, annettuina jne. 8635g joista valmiina töinä 7629g. Että kyllä minä jotain olen saanut aikaiseksi! Tällä hetkellä lankavaraston koko on 12150g ja hyvin laantui langanostohimo kun penkoi noita laatikoita ja arkkuja :) Kyllä sieltä vielä riittää uusien töihin lankoja.Nippelitietoutena olen tehnyt esim.  25 kukkaroa ja 11 tiskirättiä toukokuun jälkeen.

Olen vihdoin saanut jotakin siirrettyä tuonne putiikin puolelle. Käykääpä kurkkaamassa! Siellä mm. huovutettu hattu, huopatossut pienelle lapsukaiselle ja kukkaronkehys. Lankaakin tulossa kunhan ehdin ne sinne tuupata.

Tänä vuonna tuskin valmistuu enää mitään kun puikoilla Fabel sukat ja niitä saa taas tikutella "hammastikuilla" melkoisen pitkään (joulupukin tuomilla:)). Joten tämän vuoden viimeisiksi jäävät nämä 7veikka raitasukat. Ovat ensimmäiset "omasta päästä" kärjestä aloitetut sukat ja sopivat jalkaani kuin nakutetut! joten hyvin onnistui mitoitus:)

Itselleni muistiksi vähän mittoja näistä. Lankoina siis keltainen ja oranssi 7veikka. Puikot 3,5mm. Alussa kahdella puikolla 8s. Lisäykset 48s asti. Sukan pituus 18cm ennen kantapäätä. Varressa silmukat päätelty 4,5mm puikoilla. Lankaa näihin kului yht. 120g.

Arvontaa en ole järjestänyt pitkään aikaan joten uuden vuoden kunniaksi sellaisen voisin pistää pystyyn...mutta...vasta sitten kun lukijoita on 20. Tällä hetkellä niitä on 18 joka sekin on jo mainio luku mutta kyllä mukaan mahtuisi vielä lisääkin :) Olen kiitollinen teistä kaikista jotka juttujani käytte lukemassa! Kiitos kaunis!
Hyvää ja rauhallista uutta vuotta teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ahkerana olet ollu sinäkin. :) Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kivat raitasukat. Hyvää uutta vuotta sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Drucilla ja Lankakeiju! Lankaisaa uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat olet ahkeroinut:) Oikein Ihanaa Alkavaa Uutta Vuotta! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 5. Ihan mahottoman upeeta uutta vuotta:)

  VastaaPoista
 6. Liityin, siis enää yksi uupuu ja pääset käynnistämään arvontaa ;)

  VastaaPoista
 7. Zelda: kiitos ja toivottavasti vuosi on alkanut mukavasti.

  Angelique: Kiva juttu ja tervetuloa! Minä löysin sinun blogisi myös eilen :)

  VastaaPoista