torstai 1. marraskuuta 2012

Pink Panther vai Miss Piggy?

 Luvassa pinkkiä ja surkeita kuvia. Kyjy nr.7 on vihdoin valmis! Valmistui eilen eli meni lokakuun miinuksiin mutta tämä bloggaaminen on vain niin työlästä välillä. Tai tietokoneaikaa tuntuu olevan kovin vähän ja sitten pitäisi kuvata ja siirtää kuvia koneelle ja juu juu...

Tämä olikin aika työläs neuletakki. Ensin ihana, sitten kamala kun viisi lankakerää kulki koko ajan mukana ja olivat koko ajan kauheassa syherössä. Hihoissa älysin sitten että kun yhdellä puolella pitää niitä lankoja jotka parasta aikaa ovat puikoilla ja niitä odottavia toisella puolella niin ei tule niin suuria lankasolmuja. Onneksi tajusin edes silloin! Melko tyköistuva tästä tuli mutta ihan kiva. Ei niin tajunnanräjäyttävä kuin odotin mutta kyllä tämä käyttöön tulee. Tällä hetkellä tykkään kyllä enemmän Prismasta ostamastani uudesta trikoopaidasta kuin tästä. Ehkä sekin olisi pitänyt kuvata :) Tosin kameraa on tainnut käyttää pahemman luokan räppäkäpälä kun kuvista ei näy yhtään mitään. Mies yrittää juuri puhdistaa kameraa suurimmista lioista. Näköjään kameran linssinkin voi liata...

Mutta siis neuletakkiin. Ohje on Garnstudiolta http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=138&d_id=31&lang=fi Lankoina Dropsin Fabelia vaaleanpunakirjavana, pinkkinä ja valkoisena ja Alpacaa kirsikan ja vadelman värisenä. Yhteensä lankaa kului 650g. Tai neuletakki painoi tuon verran mutta loppulangat painoivat sen verran kuin lankaa olisi kulunut 700g. Pieni varastontarkistus siis paikallaan jossain vaiheessa.

Ihan kiva ja mukava saada joku Kyjykin tehtyä. Ne tökkivät jo melkoisesti...

Alemmassa kuvassa taitaa muuten olla edustettuina ne lääkärin diagnosoimat neulojan hartiat. Niin lysähtäneiltä näyttävät. (tähän sellainen nolo naama jos osaisin) Joku ammattitauti kai tuokin että hartiat näyttävät pyöröpuikoilta :D3 kommenttia:

  1. Sanoisin että Pink Panther =) Hieno työvoitto KyJy-rintamalla! Terveisin toinen pyöröpuikkohartia

    VastaaPoista
  2. Vai pyöröpuikkohartiat =)
    Kaunis takki ja värikin piristävä. Samaa KyJy väsymystä podetaan täälläkin. Kaikki tehdään mihin kyetään, eikös juu? Ja pidetään jatkot tammikuussa ;)

    VastaaPoista