perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kätevän emännän ekoteko

Lapset käyttivät kaikki kasvojen puhdistus vanulappuni The littlest pet shopien kotien sisustukseen joten päätin kokeilla pitkään mielessä hautunutta ideaa. 
 Ommellessani bambutiskirättejä (jotka ovat ihan huippuja!) jää väistämättä välillä pieniä hukkapaloja. Saksin jämäpalat aamulla pienemmiksi paloiksi ja surautin saumurilla yhteen kuviokankaan ja valkoisen bambujoustofroteen taustaksi. Työ oli hyvin suurpiirteistä jopa minun makuuni mutta koska näihin ei suoria saumoja eikä symmetriaa tarvita niin huristelin vain menemään. Lopuksi ompelin vielä vanhasta vauvanharsosta pesupussukan jossa käytettyjä säilyttää ennen pesua. 

Ompelun jälkeen pääsin nassupesulle ja totesin ihan toimivaksi. Jotkut vanulaput imevät itseensä hurjasti kasvovettä mutta näillä sekin homma luonnistui ihan normimäärällä kasvovettä. Saas nähdä tuleeko näistä hitti minun käytössäni. 

Ja näistähän niitä jämäpaloja jäi. Bambutiskirätit ovat edelleen suuri ihastukseni kohde. Pienet ovat ilot välillä :D 

P.S nämä kangasihanuudet ovat Myllymuksuilta, sekä kuviobambu että taustana oleva bambujoustofrotee. 

3 kommenttia:

  1. Ihania värejä räteissä! Ja mielenkiintoinen idea tuo puhdistuslappu. Kerrohan käyttökokemukset jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Tosiaan voihan noita kankaita noinkin käyttää. Se minulle taannoin laittamasi tiski/siivousrätti on ollut käytössä ja on muuten mainio. Kiitokset!

    VastaaPoista