torstai 13. maaliskuuta 2014

Vähän unohtuneita...

Peruslapasia jotka ovat valmistuneet jo tammi-helmikuussa mutta unohtuneet esitellä. Näyttääkseni ahkeralta niin pistänpä ne nyt näytille. 
 Novitan uudesta värikartasta lapaset MINULLE. Ihan käytössä ovat ja omaan käteen sopivat. Eipä näistä muuta. Lankaa kului n. Puolet kerästä joten jotain tuosta vielä saa. Kiva polkkalanka vaikken yleensä ole niistä niin tykännyt. 

 Seuraavat ovat samaa peruslapasta vähän vanhemmalla 7 veljeksen raidalla vaan. Perushuttua mutta aina tarpeellista. 

 Nämäkin ovat unohtuneet. Kuopuksen käsiin lämmikettä. 7veljestä nämäkin eikä sitä pahemmin näihin kulunut. Hyvät peruslapaset nämäkin. 

Nyt on puikot vaihtuneet koukkuun ja lappusia syntyy. Yksi ufoista oli Dropsin Big Delightista tehty peitto ja niitä lappusia nyt väkerrellään. Tällä viikolla on vain väsymys vaivannut. Kuopusta riivaa sitkeä virus joka on jo useamman päivän pitänyt kuumeen yli 39 asteessa. Saatiinpa eilen mittariin 40 lukematkin. Potilas on onneksi virkeä ja leikkiä touhottaa. Hoitaja tahtoisi päiväunille monen huonon yön jälkeen mutta potilasta ei väsytä. Kaipa se on noustava sohvalta ja ryhdyttävä tuumasta toimeen. Sen verran armoton tuo kevätaurinko on että yksikään pölyhiukkanen ei näytä pääsevän siltä piiloon. Onneksi (?) on luvattu taas talvisempaa säätä. Sukset kököttävät vielä tuulikaapissa niin pääsiskö vaikka hiihtämään vielä? ;) 

Tällaista sairastuvalta. Nyt tarttee ripustaa uudet verhot olohuoneen ikkunaan että pääsee vähän auringolta piiloon.


1 kommentti: