lauantai 31. toukokuuta 2014

Multnomah

Projekti opettajalle huivi ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Innolla aloitin jokunen viikko sitten neulomaan esikoisen opettajalle huivia Daphne Lace langasta. Malliksi valikoitui Väripolku Ullaneuleesta. Ohjeenlukutaito oli hukassa ja koko huivi oli melkoinen tuskien taival kun koko ajan pukkasi virhettä ja lopulta sovelsin jo melko näkyvästikin omiani. Valmista tuli ja puikoilta pudotettuani paljastui huivin koko joka oli siis kokoa kissan kaulahuivi...että joo...kaunis lanka ja kaunis malli jos osaa lukea ohjetta mutta lopputulos lojuu myttynä pöydällä. Kai tuo pitäisi pingottaa ja katsoa mitä siitä voisi tehdä. Ehkä Batmanviitan Felixkissalle kun tekee pihalla lentoharjoituksia lintujen perässä?
 (Otettuani n. 20 kuvaa kävelevästä kissasta alkoi Felixkin jo miettimään että mikähän tässä on homman nimi. Päätyi sitten poseeraamaan yhden kerran kunnolla jotta emäntä lopettaa sen perässä juoksemisen..)


Mutta se huivi oli siis edelleen tekemättä...onneksi lankavarastosta löytyi tuttua ja turvallista vironvillaa ( missähän mielenhäiriössä yritin myydä niitä kevään käsityökirppiksellä pois?)  ravelry ehdotti huivimalliksi Multnomahia joka näytti riittävän nopealta neuloa joten puikot heilumaan. Sinä aamuna heiluivatkin niin ettei töihin meinannut ehtiä. 
Tämä siis valmistui ja kokoa on sen verran ettei pieneksi voi valittaa. Vironvillaa 6mm pyöröllä 135g. Kylläpä tulikin kaunis! Vähän turhan iso minulle mutta jos tekisi pienemmillä puikoilla niin saisi kyllä hyvän käyttöhuivin itsellekin. 
 Valmista tuli ja ihan ajallaankin joten esikoinen pääsee kohta kesälomalle ja me muut vielä pakerretaan muutama viikko, onneksi positiivisella asenteella kuten kuopus joka eilen totesi kuullessaan että lomaan on vielä aikaa "onneks päiväkodissa on kivaa":)


5 kommenttia:

 1. Aahahaa! Ihana Batman-Felix! Mikä venyttelijä.
  Kiva nähdä Multnomah, johon itsellä on jo ohje tulostettuna. Siitä tuli todella kiva.

  VastaaPoista
 2. Batman viittä kissalle, mikä oivallinen ajatus, ja taatusti on naapuri kisut vihreenä kateudesta :) Joskus ne neuleet yllättää lopputuloksellaan mutta onneksi ei aina harmillisesti. Tuo vironvilla huivi on niiiiiin kaunis.
  Kesälomia tässä itsekin odottelen. Jälkikasvu pääsi jo eilen, siippa juhannukselta ja minä vasta heinäkuussa. No, on vain jaksettava. Aurinkoista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit mikä kuva Felixistä Batman-viittoineen! Kuvaa katsoessa tulee hyvälle tuulelle :). Olipa kovan onnen huivi, mutta Multnomah on todella kaunis! Kiva tokaisu kuopukselta :)

  VastaaPoista
 4. Batman-viitta kuulostaa loistavalta :D Varmaan Felixkin on mielissään ;) Multnomah on ihana! Mä en kyllä tossa ajassa olisi huivia saanut neulottua.

  VastaaPoista