torstai 15. toukokuuta 2014

Yoshino socks

Ihastuin näihin sukkiin kun tätä mainostettiin huhtikuussa ilmaisohjeena Ravelryssa. Kyseessä oli joku tarjous ja muuten on tietääkseni maksullinen. Ajattelin näitä äidille äitienpäivälahjaksi ja aloitin ensin Pikkusiskon vahvuisella langalla. Varren neulottuani totesin kuitenkin että sukasta tulee sopiva tyttärelleni joten kaivoin paksumpaa lankaa esille ja aloitin uudelleen. Tällä kertaa Novitan Nallella. Ensimmäisessä sukassa kuviot näkyvät paljon paremmin kuin värit ovat niin erilaiset mutta kevät(s/k)ukkaset näistä nyt tuli. Ovat n. Kokoa 40 ja luulen että äidille ihan sopivat. 
 Pitäisi kyllä vielä kostuttaa ja tietysti toimittaa saajalleen. Tulossa ovat, eiköhän kesälläkin joskus tarvita villasukkia. Lankaa näihin kului 110g ja tosiaan toiset samanlaiset ovat vielä tulossa kunhan seuraavan kerran innostun kirjoneuleesta.
 Aikas kivat vai mitä?
 Ai niin, ihan ohjeen mukaan en näitä tehnyt. Varsi on yhden mallikerran ohjetta lyhyempi ja pohja omaa sovellusta (vahingossa) kantapään kohdalla ajattelin että tämän minä osaan enkä niin lukenut ohjetta niin tein ohuemmat raidat pohjaan kuin ohjeessa. Ohjeen mukaiset olisivat kyllä olleet selkeämmät joten täytyy muistaa niihin toisiin sukkiin tehdä oikein.

Loppuun vielä tämän päivän opit. Minä olen ennemmin tyhmä ja myönnän virheeni kuin murehdin niitä yksinäni. Eipä kukaan meistä taida olla täydellinen, tai jos lukijoista sellainen löytyy niin voi jakaa oppinsa minullekin. 

3 kommenttia:

  1. Oikein kivat ja pirteät keväts/kukkaset :d. Varmasti on mieluisat äidillesi. Kirjoneule on aikaavievää tehdä, mutta työn kauneus kyllä palkitsee vaivan.
    Olen luvannut itselleni, että vielä joskus teen kirjoneulesukat - koskahan se joskus koittaa...

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukat ja niin ihanan väriset. Koskakohan oppisin / opettelisin kirjoneuleen teon....

    VastaaPoista