maanantai 16. helmikuuta 2015

Perhoset onteloneuleella

kun onteloneuletta ilmestyi viime syksynä lehtiin ja blogeihin, ajattelin etten tuota kyllä ikinä kokeile enkä opi. No useamman kerran olen näin ajatellut ja kuinkas siinä sitten kävikään. Eräänä flunssapäivänä kun järki ei kulkenut tuntui onteloneule hyvältä ajatukselta. Kuukkeli vihjaili blogeja joissa aihetta on sivuttu ja parin blogien ohjeilla pääsin hyvään alkuun. tsi-siskoista löytyi ihana perhosmalli ja lankapirtistä kuvallinen ohje tuplalapasiin. Langaksi valikoitui Musta Nalle ja kirjava Nalle Taika. Aluksi oli hankalaa saada kaikki tarvittavat silmukat puikoille mutta kun vauhtiin pääsi, ei näitä olisi malttanut lopettaa ollenkaan. Aikaa näihin kului ja jokainen työvaihe vaati ohjeen tutkailua mutta valmista tuli. Vähän kuulemma toinen peukalo vielä kirraa että jotain pitäisi vielä varmaan korjata.Oli mukava oppia uutta ja nyt onkin pieni tyhjiö kun en tiedä mitä nyt aloittaisin. Yritystä kyllä on kuten kuvasta näkyy..

6 kommenttia:

 1. Voi että, kerrassaan ihanat tumput, tuovat niin mukavasti tuulahduksen tulevasta kesästä perhosineen:) Ihanaa kevään odotusta sinulle! T: Näpertelijä-

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanat! Aivan huiput <3
  Hattua nostan tuosta onteloneuleesta! Olen yrittänyt pari senttiä, mutta sitten luovutin. Aion kyllä vielä selättää mokoman, sen verran kivaa ja lämmintä jälkeä sillä saisi aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit lapaset. Minä odottelen siis myös flunssaa tulevaksi, sillä ihan samoilla fiiliksillä olen tuon tekniikan suhteen kuin sinä alunperin. En ole uskaltanut edes perehtyä ohjeeseen. No mutta, välttelin monta vuotta ekojen lapasten tekemistä ylipäätään kun ajattelin että peukalon tekeminen on ihan kauheaa nyherrystä... :)

  VastaaPoista