torstai 30. marraskuuta 2017

Kuusi collective

Ajatus siitä että kohtalaisen matkan päästä voisi ostaa kankaita joita yleensä tilaa ja kuolaa netissä on lähestulkoon uskomaton. Varsinkin kun tällaisia kauppoja ei juurikaan uudellamaalla ole ollut. 
Jostain somesta pomppasi esille mainos Kuusi Collectivesta. Pop up kaupasta Helsingissä jossa kuusi tunnettua kangas-ja vaatekauppaa ovat yhdistäneet voimansa ja saavat ompelijan tuntemaan olonsa kuin lapsi karkkikaupassa. 
Helsingin Torikorttelissa sijaitseva Kuusi on Ommellisen, Ikasyrin, Paapiin, Käpysen, Nuppu Print Companyn ja Vanja Sean yhteistyö. 
Myymälässä on myynnissä vaatteita, papertuotteita ja tietysti kankaita. Voi että mitä ihanuuksia. Vaatteita on sekä ihan pikkuruisia vauvanvaatteita sekä aikuisten kokoa. 

Minä menin niitä kankaita ihastelemaan. Mielessä oli Paapiilta kangasta pienen tytön jumppikseen ja löysinkin juuri sitä mitä toivoin. Paapiilta löysin myös itselleni lilaa palmikkokangasta joka ei netissä niin iskenyt mutta livenä siitä tuli pakko saada kangas! Ommellisen Babushkat näin aamulla facessa ja oranssin ruskea oli ihan minun väri. Voi että. 

Pahoittelen ettei itse kaupasta ole yhtäkään kuvaa. Menin aivan sekaisin ja unohdin kuvata. Muistin vasta kävellessäni pitkin Helsingin katuja enkä sitten kääntynyt enää takaisin. Onneksi kauppaan on sen verran matkaa etten ihan joka ohikulkumatkalla pysty piipahtamaan. Tulisi turhan kalliiksi. 

Mikäli sinulla on mahdollisuus piipahtaa niin Katariinankadulta Helsingistä tämä löytyy 10 tammikuuta saakka. Toivon todella että senkin jälkeen näitä kankaita voisi ostaa livenä lähiseudulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti