perjantai 5. tammikuuta 2018

Babushka roses

Ihastuin tähän Ommellisen Babushka Roses kankaaseen käydessäni Kuusi Collectivessa. Pistin kankaan työn alle jo samana viikonloppuna mutta bloggaaminen on jäänyt kiireiden jalkoihin. Tarkoituksena oli ommella kankaasta mekko ja siitä aloitin. 
Vanhalla luottokaavalla ompelin mekon johon rakastuin heti. Vähän lyhyt tästä tuli mutta hippamekoksi sopi oikein hyvin ja legginssien kanssa menee tunikana. 
 Kangas on joustocollegea ja oikein mukavaa ommeltavaa sekä päällä pidettävää. 

Ostin tätä kangasta 1,5m eikä näin kaunista voi jättää kaappiin säilytykseen. Päätin siis ommella vielä perustyöpaidan lopusta. Hihoihin ei kangasta riittänyt mutta kotivarastoista löytyi mustaa trikoota ja tummanruskeaa resoria jolla helmaa sai vähän pidennettyä. 
Käytössä olen huomannut että musta joustocollege oli aika lirua ja venyy ja vanuu kaula-aukosta. Täytyy loppu musta käyttää johonkin muuhun kuin tukevan kankaan kaveriksi.
Ottobren luottokaava on ollut monen vaatteen pohjana. Nyt näyttää että olisi aika etsiä vähän uusia kaavoja. Sain testattavakseni kaavoja joista myöhemmin lisää, mutta ehkä niistä löytyy uusia luottokaavoja.

3 kommenttia: