sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Pienet melkein Anelmaiset

Sain pyynnön neuloa Anelmaiset 1v.lle. en ole koskaan oikein innostunut tällaisista massa neuleista joita kaikki neulovat joten nämä olivat ihan ekat. Ravelrystä löysin ohjeen lapsen Anelmaisiin mutta olivat kokoa 28 ja kun 1v jalankoko on jossain 22 tienoilla oli luvassa reipasta muokkausta. Langan vaihdoin suoraan Nalleksi ja ostin kolme uutta kerää näihin jonka jälkeen huomasin että olisin selvinnyt oikein hyvin kotoa löytyvillä langoillakin..

Silmukkamääränkin vähensin 44 ja alun neuloin ohjeen mukaan mutta sen jälkeen oikeastaan vain idea ja kukat ovat Anelmaista. Itselle tiedoksi että jalkaterän pituus on noin 15cm.

Näistä tuli kyllä aika ihanat enkä yhtään ihmettele että olivat niin suosittuja. Ostin ohjeen myös vauvakokoon ja tarkoitus olisi neuloa myös yhdet vauvakokoiset ja yhdet äitikokoiset. Ehkä olenkin vain hidas innostumaan muotiohjeisiin. Teen niitä pari vuotta muiden jälkeen..

Nyt on kotona ideoita ja lankaa vaikka kuinka ja paljon. Vain aika puuttuu. Iltaisin olisi ihana neuloa mutta työpäivän jälkeen on niin väsynyt ettei vain jaksa. Viikonloppuisin yritän saada sitten enemmän aikaan ja niska-hartiaseutu kiittää..

2 kommenttia:

  1. Söpöt! Sama juttu täällä. Ei viikolla töiden jälkeen enää pysty käsitöitä tekemään, vaikka haluaisikin. Mutta viikonloppuisin ja lomilla sitten enemmän.

    VastaaPoista
  2. Voi juku kun on söpöset! Harmi että meidän lähipiirissä ei ole pikkuisia neitejä joille tehdä anelmaisia. Pienin on oma tyttäreni, jonka siro kolmeysi ei enää ihan mahtuisi noihin...
    Mulla on vähän sama juttu näiden massaneulomisien kanssa, jotenkin ei iske tai en ehdi mukaan huumaan, vasta sitten joskus parin vuoden päästä.

    VastaaPoista