perjantai 10. elokuuta 2012

Ekolaukku vauhdissa

Kyllä täällä jotain valmistuukin vaikka blogipuolella on ollut hiljaista. Tietokoneaika on ollut kovasti kortilla ja äsken katsellessa näyttää myös kamera-aika olleen vähissä koska valmistuneista ei löytynyt kuvia nyt kun tässä koneella istuisin. Tämä huono kuva kuitenkin muistikortilla oli ja parempaa ei tule koska laukku on jo matkannut uudelle omistajalleen. Tämähän on Novitan kevätlehdessä ollut Sanna Vatasen Ekolaukku ja olen tällaisen tehnyt jo aiemmin . Tämä oli Kyjy 14. Farkunsinistä Hankoa ja edellisestä laukusta viisastuneena lankaa varattiin jo valmiiksi 500g koska tämä laukku syö sen 450g ohjeesta huolimatta. Nyt se on testattu kun kahteen kertaan on kokeiltu :) Vuori puuttuu koska tuli vähän kiire ja saaja on kyllä monenkertaisesti parempi ompelemaan vuoria kuin minä ;)

Noin. Tässä yksi valmistunut Kyjy työ, aika monta niitä on vielä valmiina. Siksakhame on jo valmis ja joissain paikoissa jo esiteltykin. Blogi odottaa että siitä saisi kuvan käytössä. Ehkä sen voisi tänään kiskaista päälleen kun mittari näyttää +5 astetta nyt aamulla. Aika syksykeli siis... Tawashejakin on tullut virkattua mutta ne ovat niin pikkuruisia että niitä saa tehdä aika monta tuohon 50g. Samoin pesusieni testi on edelleen meneillään tawashejen kohdalla. Ihan niin paljon en niihin ihastunut kuin tiskirätteihin aikanaan, mutta annetaan vielä mahdollisuus ennen täystyrmäystä.


6 kommenttia:

 1. Kiva malli, mutta toivottavasti sinulle ei käy samoin kuin kaverilleni joka teki saman laukun: Lanka nyppyyntyi jo ennen kuin laukku oli valmis. Itse harkitsen tekeväni tuon jostain muusta langasta.

  VastaaPoista
 2. KyJysi etenee hienosti. Ja ekolaukku on ihana. Pirteän kauniita loppu kesän päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. On se kiva, että joillakin syntyy myös valmista. Mulla ei tunnu valmistuvan mikään. En kyllä ole pahemmin neulonutkaan, johtuisikohan siitä?

  VastaaPoista
 4. Neule-Kirppu: kiitos kommentista!

  Angelique71: Minun ensimmäinen ekolaukku jonka tein kesäkuussa on kyllä edelleen ihan hyvässä kunnossa eikä juuri ollenkaan nyppyinen. Harmi että kaverisi laukku meni niin huonoksi jo ennen valmistumista.

  LAdybug: Kiitos kommentista ja aurinkoisia päiviä sinullekin!

  Krista: Vähän turnausväsymystä itselläkin tuntuu olevan kun mikään ei valmistu riittävän nopeasti. Mutta onhan jouluun vielä aikaa :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä ne vielä kesytät.
  Upea laukku! Toivottavasti kaverisi osaa tehdä sen vuorijutun siihen myös.

  VastaaPoista