tiistai 14. elokuuta 2012

Siksakkia


Vihdoinkin sain tämänkin hamosen kuvattua. Olen jopa käyttänyt kerran eikä ollut yhtään liian lämmin! Kyseessä siis Novitan syksy 2012 lehdessä ollut siksak hame. Aloitin tosin jo aiemmin kun ohje julkaistiin ennakkoon netissä. Langat ovat kaikki omista varastoista ja tähän kului yhteensä 240g lankaa. 7 veljestä oli kuutta erilaista: luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, nostalgia mustavalkoinen, terra ja ruskea. Punertava on CAscade Yarns Heritagea jota löytyi myös jämänä. Hameen koko on XS ja pituutta on 44cm. Reilusti polven yläpuolella kyllä mutta ihan sopiva. En oikein tykkää käyttää polvipituisia hameita...Tosi mieluinen eikä liian kirjava vaikka jossain vaiheessa sellaista mietinkin. Tämä oli siis Kyjy nr.12.

Vähän hitaasti neulomiset etenevät. Nyt olen yrittänyt neuloa fabeltakkia valmiiksi mutta siinä on kyllä hommaa...ja tawasheja on tullut virkattua mutta nekään ei nyt etene. Onkohan turnausväsymys iskenyt? Noh välillä voi sitten ommella tällaisia, jos vaikka vaihtelu virkistäisi :) Pari olkalaukkua kukkaronkehys tyyliin kun noita kukkaronkehyksiä on nyt tullut väsäiltyä kukkaroiksi enemmänkin:)


9 kommenttia:

 1. Hieno tuo siksak hame. Itse tein siksak ajatuksella essun ja minusta se oli kivaa neuloa. Ja tuo on loistava malli , saa jämä lankoja kulutettua sopivasti. Hame on kaunis mutta ikävä kyllä ei taitaisi olla meikäläisen kropalle sopiva malli. Olet myös tuottelias ompelija. Täällä kateellinen pihisee...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ladybug! Turhaan pihiset:) Minä vasta teen tuttavuutta ompelukoneen kanssa:) ihan kaveripohjalla vielä ollaan ;) siksak oli kyllä tosi hauskaa neulottavaa ja nuo raidat tekivät työstä joten nopean tuntuisen. Voisi neuloa vielä toisen jämälangoista.

  VastaaPoista
 3. Kaunis siksakhame! Tuohon saa upotettua mukavasti jämälankoja. Ois kiva neuloa tuollainen hame, mutta kun en ole ollenkaan hameiden pitäjä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis hame, sopisi värityksensä puolesta minullekin (kokonsa puolesta ei...). Montakos KyJyä sulla onkaan jo valmiina?

  VastaaPoista
 5. Kiva hame! Hyvä idea upottaa jämäveikkoja, jotain ihan muuta kuin ne isoäidinneliöt, jotka ovat kyllä kivoja, mutta niitä jo on aika monessa paikkaa.
  Olet tosissaan löytänyt turboruuvin puikkoihin ;-) Kerro mistä niitä saa... t: toinen kateellinen

  VastaaPoista
 6. Kaunis hamonen ja sopii hyvin! Ei vaan istuisi meikäläisen peffalle, ainakaan monivärisenä vaakaraidoitettuna...

  VastaaPoista
 7. Vallan mainio hame tuli tästä, jotenkin miellyttää niin kovasti silmääni. Nuo kukkarot ovat myös aina niin kivoja

  VastaaPoista
 8. Hei, tosi kiva hame. Onko sinulla hameessa vuori? Mietin hameen tekoa itselleni, mutt mietityttää miten siitä näkyy läpi ilman vuorta? Tai tarttuuko se allaoleviin pöksyihin kokoajan?

  VastaaPoista