sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tunnustuksia ja joulusalaisuuksia

 
Sain tämän tunnustuksen Ullalta, Kristalta ja Neule-Kirpulta. Onkohan joku muukin laittanut tämän minulle? kiitos teille kaikille!
 
Säännöt ovat seuraavat:
  1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja
  2. Valitse viisi bloggaajaa,joilla on alle 200 seuraajaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
  3. Toivo että bloggaajat, joille annoit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.
 Nytpä yritän vielä löytää ne blogit jotka tätä eivät ole vielä saaneet. Moni ihana blogi tämän kyllä ansaitsee ja aina tuntuu yhtä ihanalta saada tällainen tunnustus :)

Kaikki mitä osaan
Lindan lankaterapia
Pesän reunalla
Taigalla
Yhden kissan orja


Näin. Mitään kuvia valmistuneista ei oikein voi tänne laittaa kun ne ovat kaikki menossa vielä Korvatunturille. Kuopus 2v kysyi tänään miksi minä teen niin paljon tossuja joulupukille? Vähempikin nähtävästi riittäisi...Saas nähdä mitä tuumaa kun näkee joulun jälkeen ne lukuisat tossut tuttujen jaloissa...

Perjantaina kävimme lasten kanssa vierailulla mummoni luona. Vierailuja tulee välimatkasta johtuen harmittavan vähän mutta aina mummoni tavatessani tulee tunne siitä että häneltä olen oppinut suuren osan käsityötaidoistani ja saanut varmasti sen innon käsillä tekemiseen. Toki äidiltänikin olen tätä paljon ammentanut mutta lomilla mummollani oli aina jokin käsityö tekeillä. Muistan vielä ensimmäisen villasukkanikin jonka neuloin mummon puolivalmiista sukasta. Se oli viininpunainen ja siinä oli keltaiset raidat. Muistan jopa miten raidat kulkivat vaikka aikaa on kulunut varmaan 20vuotta. Oli ihana tavata rakas mummo ja ihana että omat lapsenikin saavat häneen tutustua.

2 kommenttia:

  1. Kyllä muksut ovat teräviä! Kommentit osuvat ja uppoavat välillä niin napakasti, että saa olla kieli keskellä suuta vastailemassa :D
    Onnittelut tunnustuksesta, oikeaan osoitteeseen on löytänyt!

    VastaaPoista