sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset


 Joulu on vietetty ja uutta vuotta kohti suunnataan pian. Joulu kului kotona rauhassa, neniä niistelleen ja köhien. Pientä flunssaa pukkasi mutta onneksi ei sen pahempaa. Pieni mummolareissu tehtiin jonka jälkeen kotona odottikin pieni haiseva yllätys. Ei Tuisku-kissa oli löytänyt hiekkalaatikolle ihan niinkuin ennenkin mutta jääkaappi oli saanut tarpeekseen jouluruuista ja ylitäydestä olosta ja sanonut sopimuksen irti. Eipä tarvinnut miettiä mitä tehdä sille viimeiselle kinkun rääppeelle eikä muillekaan jouluherkuille. Maito oli hapanta ja paakkuista jo yhden päivän jälkeen joten pois vaan. Harmi vaan että kyseessä oli perjantai-iltapäivä eikä siis minkäänlainen huolto/uuden jääkaapin saanti tule kysymykseen kuin viikonlopun jälkeen. Kovasti toivon mutta pahoin pelkään ettei huomenna vielä uutta kaappia tule kun on uudenvuodenaatto. Saas nähdä.

Mutta näihin neulomuksiin. Sain kaksi kerää ihanaa Crystalia lahjaksi vähän ennen joulua. Pipo niistä tuli ensin mieleen ja neuloinkin Novitan syksy 2011 lehdestä tuollaisen vähän lörpön pipon (puikot 10). Koska lankaa jäi vielä jäljelle, päätin neuloa samalla lapaset (puikot nr. 9, peukalo 8). Lanka loppui peukaloiden kohdalla joten piti kuitenkin ostaa lisää lankaa. Ja koska taas olisi jäänyt lankaa jäljelle peukaloiden jälkeen päätin ottaa vähän reilummin ja neuloa myös kaulaliinan (puikot 10 koska 12 ei ollut). Settiin kului yhteensä 500g. Kaulaliina on Novitan talvi 2012 lehdestä. Ihan minun väriseni. Tosin tällä hetkellä melko lämmin kun sää pukkasi vesikelille :(

Nämä tossut sujahtivat pukinkonttiin mutta unohtuivat esitellä. Malli on Garnstustudion. Lankana 7veljestä. Mustavalkoiset ovat kokoa 35-37 ja harmaat kokoa 45. 45 tosin sovelsin itse kun sellaista kokoa ei ohjeessa ollut. Nämä menivät toiveesta pikkuveljelle ja hänen tyttöystävälleen ja käytössäkin ovat jo olleet :)

Näin se neulojankin vuosi päättyy. Ensi vuosi alkaa toivottavasti parilla neulekirjapaketilla jotka tilasin. Ja langalla. JOs vaikka tekisi välillä jotain kivaa niiden epäonnistuneiden Kyjy töiden ja joululahjojen jälkeen...

4 kommenttia:

 1. Gott nytt år! **** Snygga stickningar! Hoppas ni redan fått det nya kylskåpet. :)

  - Evs-Maria S.

  VastaaPoista
 2. No johan jääkaappi tempun teki. Toivottavasti saatte pian apua tilanteeseen. Kaunis Crystal setti. Onnekasta vuotta 2013!

  VastaaPoista
 3. Oikein mahdottoman ihanaa uutta vuotta sinulle:)

  VastaaPoista
 4. No johan jotakin! Meinaan sitä jääkaappia. Jopas nyt sattui! Toivottavasti saatte uuden pian. (Olen menossa joulukuussa 2012.)

  VastaaPoista