tiistai 4. joulukuuta 2012

Very Delightful

 Tästä tulikin sitten melkoisen ihana. Ainakin omasta mielestä. Kyjy nr. 2 valmistui vihdoin tänä aamuna. Tavoitteena oli saada tämä sunnuntaina valmiiksi mutta reunuksen virkkauksessa kesti tovi jos toinenkin. Tämä on siis Delight peitto. Ohje löytyy garnstudion sivuilta Koska aloitin tämän jo kesällä, en oikein enää muista kuinka montaa eri väriä tässä on. Viimeiset langat tilasin viime kuussa kun tuntui että tästä tulee ihan liian pieni. Pieni tämä on edelleen, n.95x145cm. Eli muistaakseni se mikä ohjeessa oli kokona mutta minun lappuni ovat vain 10cm kokoisia kun ohjeessa ne olivat 12cm. Sen takia tässä siis enemmän lappuja kuin ohjeessa. Laskekoot kuka haluaa, minä en nyt viitsi :) Tuostahan ne näkee :) Eli melkein täydellinen muttei ihan. Ei tämän alle nimittäin kokonaan mahdu pötköttämään, ennemminkin hartioille kääräistävä, tai kissalle sopiva ;) Muutenkin ihmettelin että kyllä norjalaiset ovat pientä kansaa jos tämän alle mahtuvat tai sitten tämä on tarkoitettu lähinnä hartioille kääräistäväksi eikä suomalaismiehen päivänokosviltiksi mitä minä ajattelin.  Nämä lappuset olivat tosi kivoja virkattavia ja tällaisen voisi joskus tehdä toisenkin. Isommalla koukulla vaan sitten niin että kasvattaa vähän kokoa. Minä tykkään tuosta Drops Delight langasta kun jokaisesta lapusta tuli erilainen. Ja ihanan pehmeähän tämä on.

Sisustukseenkin sopii, vai mitä? :) Tähän olen kyllä oikein tyytyväinen, jos ei siis sitä koko asiaa ota huomioon. Eli ei kaikki Kyjy työt ihan sutta ole olleet.

Tämän olen unohtanut esitellä. Siirsin olohuoneenpöydän varastoon vaihtelun vuoksi mutta koska lattia näytti niin tyhjältä oli pakko saada joku laskutila kahvikupille ja kaukosäätimelle:) Lastenhuoneesta siis rahi käyttöön. VAlkoinen ei sovi väriltään ollenkaan olohuoneeseen ja likaantuukin siitä kahvikupista niin helposti niin virkkasin megamummon liinaksi. 7veljeksen raitalankaa 120g ja tässä tulos. Huono kuva mutta ihan passeli rahinpäälinen.

Huomasin juuri että lukijoita on edellisen postuksen jälkeen tullut yksi lisää. Teitä on jo 50! Kiitos kaikille! Samoin edellinen postaukseni oli tämän blogin 100. joten kun nyt sattuu noin monta tasalukua niin pistetään arvonta pystyyn sitten kun lukukertoja on 15000. Siihen on vielä matkaa mutta sitä odotellessa. Yritän myös päivitellä blogia vähän ahkerammin niin teillä on jotain luettavaakin:) Kiitos teille ihanaiset lukijani!

13 kommenttia:

 1. Tuo peitto on todella niin kaunis kun langan valmistajankin sivuilla josta sitä olen ihaillut. Voi kun jonain päivänä malttaisin tehdä tuollaisen peitteen. On se niin ihana. Ja tuo lankahan on pehmeä ja mitkä värit. Täytyy vain onnitella aikaan saannoksestasi.

  VastaaPoista
 2. Very delightful indeed! Tosi kaunis peitto, ihailusta mykkänä! <3

  VastaaPoista
 3. Underbar filt! I like very much. =)

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 4. Kas kas, tutun näköinen peitto. :D
  Upea ulkonäkö onneksi hieman korvaa pienehköä kokoa, eikös?

  VastaaPoista
 5. Delightful, indeed! Aivan ihana peitto! Blogissani on muuten sinulle tunnustus =)

  VastaaPoista
 6. Ihana peitto, tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! Tämä peitto osaa kyllä piristää mieltä. Pehmeä ja värikäs. Juuri sitä mitä talven pimeydessä tarvitsee. Samoin kuin teidän ihania kommenttejanne :)

  VastaaPoista
 8. Upea peitto kaikkine väreineen! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan värinen peitto ja liina, todella kauniita!

  VastaaPoista
 10. Vaude kun on ihana peitto. Ite suorastaan rakastan delight lankoja. Aivan ihania värisävyjä. Tuossa onkin hyvä idea mihin käyttää loput jämät mitä on jäänyt. :D

  VastaaPoista
 11. Lovely blanket! You can knit! And you crochet beautiful things too. I mean that purple grandma's square you made.

  VastaaPoista