sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hederat

Puikot ovat suhisseet päivittäin mutta mikään ei tahdo valmistua kun töitä on useampi kesken samaan aikaan. Nämä Hederat valmistuivat tosin jo viikko sitten jotta ehtivät äidille syntymäpäivälahjaksi. Malli on Cookie A.n kirjasta Sukkia Rakkaudella. Lankana Novitan uusi Pikkusisko jota kului 70 g. Jotain kertoo " pitkästä toimitusajasta" että aloitin nämä hetki tammikuussa kun sain tuota Pikkusisko lankaa kaupasta janyt vasta valmistuivat. Mallina tämä oli mukava ja yksinkertainen kun mallikerran oppivaikka jotain jouduin soveltamaan...nin siis en ymmärrä miten neulotaan nurin takareunasta? Joten päädyin neulomaan oikein silmukan takareunasta jolloin sain aikaan mallikuvan näköisen pystyraidan.

Lankana tuo Pikkusisko on mukavan ohut ja hyvä neuloa. Toivottavasti Novita päätyisipitämään sen pitkään lankakartallaan sillä heillä ei ole ohutta sukkalankaa ollut pitkään aikaan ja tuo olisiniin mainio sukkiin ja huiveihin. Värit ovat nyt keväällätosin melko hailakat mutta ehkä syksyksi tulisi vahvempia värejä ja kyllä minullenuo muotiväritkin kelpaavat.

Nyt on puikoilla ollut kahdet stripe tease sukat. Toisista puuttuu enää yksi raita ja toisista melkein koko sukka. Niin hauskat sukat kun ovatkin neuloa niin alkoi sen kaltainen väkertäminen vähän puuduttaa joten aloitin yhdestä Zauberballista keväthuivia ja sehän koukutti totaalisesti joten sukat saavat nyt kerätä intoa vähän aikaa.

Kissarouva voi taas hyvin ja jälkitarkastukseen löysin samanhenkisen eläinlääkärin jonka luo oli mukava mennä. Nyt vaan kissan pitäisisyödä erikoisruokaa tai edes eläinkaupparuokaa ja olen ostanut sen seitsemän sorttia mutta tosi huonosti näyttää kelpaavan, erikoisruuat eivät ollenkaan. Eläinlääkäri totesi tosin lohduttavasti että minkäs teet jos ei kissa suostu sellaista syömään. Eilen annoin "vanhaa" markettiruokaa vaihteeksi ja ai että oli kissuuden mielestä hyvää. Joten kaipa se ruokavaliomuutos on vaan vähän vaikea. Toiveena on että saksasta asti tilaamani kissanruuat kelpaisivat jotka toivottavasti ensi viikolla kotiovelle tupsahtavat, samoin kuin
Uusi pulppuava juoma-automaatti :)

Aurinkoista viikkoa toivotellen!

9 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että kisu voi paremmin. Eivät muuten nuo erikoisruoat maistuneet meidänkään koiralle kun niitä yritin tarjota. Vaikka koiran luulisi syövän melkein mitä vaan :)
  Tuo pulppuava juoma-automaatti olisi hauska nähdä. Laitahan kuva näytille.
  Kauniit sukat. Pikkusisko on vielä kokeilematta mutta kyllä se varmasti jossain vaiheessa tulee kokeiltua. Kyllä nuo vaaleatkin värit menevät mutta kaipailisin myös jotain vahvempaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä todettiin nyt että vanha kissa ei helpolla muuta ruokailutapojaan. Pari uutta ruokamerkkiä olen saanut ruokavalioon. Eivät ehkä nekään parasta a-luokkaa mutta jos vaihtoehtona on ettei syö mitään niin tämä on minusta parempi vaihtoehto. Juoma-automaatti pulputtelee keittiön nurkassa, täysin käyttämättömänä. Nimesin sen jo vuoden turhakkeeksi. Ehkä kissanpennut olisivat leikkisämpiä ja tykkäisivät tuollaisesta.

   Poista
 2. Nätit Hederat! Itsellänikin on nämä sukat kesken ja tuota samaa nurin takareunasta-termiä ihmettelin kunnes älysin tarkistaa englanninkielisestä painoksesta ja eikös siinä suomenkielisessä ohjeessa ole virhe. Kyseinen merkki kuuluukin neuloa oikein takareunasta, eli ihan oikein olet tehnyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta tiedosta. Minä kyllä ihmettelin miten oikea takareunasta näyttää ihan siltä kuin nurin takareunasta :) onneksi uskalsin soveltaa kun se oli ainoa vaikea kohta ohjeessa. Täytyypä kurkkia sitten millaiset sinun sukista tuli :)

   Poista
 3. Kauniit sukat! Ja hienoa, että kissuus voi paremmin. Ehkäpä hän myös tottuu uusiin ruokiin ajan kanssa. Oletko antanut suoraan uusia ruokia? Voisit ehkä kokeilla sellaista asteittaista muutosta, että sekoitat ensin vähän tuttuun markettiruokaan erikoisruokaa/eläinkaupparuokaa ja lisäät vähitellen erikoisruoan määrää. Näin meillä onnistui ruoan vaihto (kosteissa tosin, raksut ovat aina olleet ns. laatukamaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista. Kaikkea on kokeiltu ruuan suhteen. :) ja nyt olen päätynyt kompromissiin kuten Ladybugille tuossa ylhäällä kirjoitin. Raksuina menee mikä tahansa niin ne ovat jatkossa kyllä urinary-juttuja.

   Poista
 4. Tosi kauniit sukat olet tehnyt <3

  VastaaPoista
 5. I am happy your cat is better. I hope she will agree to eat that special food. Poor cat! It must be hard to eat such a food, when one has not eat such food before.

  VastaaPoista