lauantai 2. maaliskuuta 2013

Käsityökirppiksellä

Tänään oli kevään käsityökirppiksen aika. Kuten viime kuussa jossain vaiheessa taisin mainita, oli aika ja jaksaminen kovin vähissä tähän valmistautumiseen. Onneksi viime syksyn jäljiltä oli langat jo pussitettu ja hinnoiteltu ja osa tuotteistakin valmiina joten ihan alusta ei tarvinnut aloittaa. Äitini tuli aamulla lapsenvahdiksi ja toi omista kätköistään tavaraa ja lankoja myyntiin. Kyllähän sitä myytävää taas kertyi:) Ai miten niin meillä on yhteensä paljon lankaa :)


 Tässähän näitä sitten on. Viime syksyn tuplakukkaroita. kävivät hyvin kaupaksi. Vain kolme taisi jäädä enää myymättä. Tyttären tekemät rintakorut menivät myös kuin kuumille kiville :) varsinkin kun kerroin että ovat ekaluokkalaisen suunnittelemia ja valmistamia!


 Sukkia oli muutamat mutta niitä myydään tällaisissa myyjäisissä niin paljon etteivät ainakaan minun pöydältäni käy kaupaksi. Äitini tekemät nipsupussukat menivät hyvinkin nopeasti. Ne olivatkin tosi hienot ja kummasti minullekin tuli yhtäkkiä meikkipussin tarve ;) Tarjolla oli myös huovutettuja rannerenkaita ja minun KUKKAroita.
 Lisää kuvia...
Näitä kauppakassin (muovipussi) kaavoilla ommeltuja kestokasseja en olekaan tainnut esitellä blogissa. Ovat tosi käyttökelpoisia ja tällaisella kassilla kantaa kyllä useammankin maitopurkin toisin kuin tavis muovipussilla. Näitä ompelin vanhoista kankaista ja verhoista joita minulta ja äidiltä löytyi kaapeista. Hyötykäyttöä parhaimmillaan!

Tällainen päivä minulla. Omia lankoja sain myytyä vähän päälle kilon ja sitä myötä supistettua lankavarastoani joka alkuvuonna on vain kasvanut. Nyt jos loppupäivän ottaisi rennosti ja iloitsisi päivästä.

8 kommenttia:

 1. Mukava päivä sinulla. Itsellä ei ole tullutkaan käytyä käsityökirppiksella vaikka varmasti täälläkin päin samanlaisia olisi. Hmm. Ehkäpä pitäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ladybug, mietinkin juuri että nuo käsityökirppis on sellainen hyväntuulen paikka. Kaikki ovat iloisia ja ihastelevat ja arvostavat toistensa töitä ja jakavat hyviä vinkkejä ja neuvoja. Suosittelen pistäytymään jos teidän lähellä tällaisia järjestetään.

   Poista
 2. Oisipa täälläkin päin käsityökirppiksiä. Tuolla olisi kiva käydä ja myydäkin omia juttuja.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja!! Olisipa todella mukava päästä tuollaiselle käsityökirppikselle ostamaan kaikkea mukavaa :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti mukava päivä! Ja kiva, että kauppakin kävi. Pöytäsi on kyllä ollut aika herkullisen näköinen, joten ei ihme, että kävi.

  VastaaPoista
 5. Vaihteeksi suomeksi: tuo Karvis-kangas on aivan ihanaa! =D Upeita töitä olet/olit saanut aikaiseksi. E:n tekemät rintakorut ovat tosi hienoja, taitava tyttö!

  - Eva-Maria S.

  VastaaPoista
 6. Sullahan on ollut vaikka mitä ihanuuksia myynnissä. Herkullisen näköinen esillepano :)

  VastaaPoista