lauantai 23. maaliskuuta 2013

Keväthuivitus ja bling-bling kynnet

Sain tämä keväisen ihanuuden valmiiksi jo melkein viikko sitten mutta jostain syystä pingottaminen osoittautuu lähes mahdottomaksi Tehtäväksi. Kuinka vaikeaa voi olla kastella huivi ja tökätä se kiinni kasalla nuppineuloja? Liian vaikeaa näköjään. Senpä takia tarjoan teille surkean kuvan ihanasta huivista. Noloa.

Huivin ohje on Ravelrysta ja sen nimi on Maluka. Mukava huivi neuloa ja tässä ehkä parasta on se että aluksi neulotaan pitsiosio poikittain ja vasta sitten "vartalo" lyhennetyin kerroksin. Huivi on vähän Annis huivin tapainen mutta ilman sitä satojen silmukoiden luomisen tuskaa. Tämän huivin neuloin Zauberballista ja sitä kului 60g. Niin kovasti minä tästä huivista tykkään että aloitin samantien toisen ruskeasta Novitan pikkusiskosta. Pikkusisko tuntuu huivilankana ihan mukavalta neuloa.

Tänään kauppareissulla bongasimme halpoja kynsitarroja tyttären kanssa. Vähän bling-blingiä elämään :) haaveilen aina silloin tällöin rakennekynsistä mutten ole vielä ainakaan uskaltanu sellaisia kokeilla joten tyydyn välillä ilostuttamaan itseäni tällaisilla tee-se-itse kynsillä. Ovat ainakin halvempia eikä niin harmita kun irtoilevat.

Josko sitä lähtisi ruuanlaittoon ja etsimään kevätkukille aluslautasia etteivät raukat joudu nököttämään suojapusseissaan enää kauempaa.6 kommenttia:

 1. Ihanat värit tuossa huivissa ja kaunis se on jo nytkin =) Pingoituksen jälkeen siitä tulee varmasti upea ;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis väritys, ja kaunis malli. Hieno huivi todellakin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista. Laitoin huivin juuri pingotukseenniin saadaan parempi kuva ja huivi pääsee käyttöön. :)

  VastaaPoista