sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Megaveska

Tekaisinpa sitten itselleni laukun sunnuntaiaamun kunniaksi. Tässä laukussa kyllä visio ja lopputulos ovat todella kaukana toisistaan. Ajattelin tekeväni marimekkotyylistä olkalaukkua mutta teinkin näköjään viikonloppureissukassin johon mahtuu koko perheen vaatteet. Hmph. Malli on suuri käsityölehti 2/2013 joka oli ensimmäinen lehti sk tilauksestani ja ensikatsomalta tämä ol pakko tehdä ja ainoa pakko ko. Lehdestä. Kankaaksi keksin vaatehuoneesta puolikkaan Vallilan sivuverhon josta vain toinen puolikas on ollut eräänä jouluna olohuoneen ikkunassa kappana. Vuorikangaskin löytyi omista kätköistä. Ei mitään priimaa mutta kelpaa. Tähän laukkuun ei siis tarvinnut ostaa muuta kuin kalanruotonauhaa eli kustannukset eivät olleet kovin suuret.

Ohjeesta poiketen minä ompelin tähän vuorin ja hihnan kaksinkertaisesta kankaasta. Sisäpuolelle ompelin vallila kankaasta pienen taskun. Ihan kivahan tämä on ja kuosista tykkään hurjasti mutta kyllähn tämä minun visioon on n. Puolet liian iso :( noh, on keksittävä uusi käyttötarkoitus. Tietysti jos olisi viitsinyt ajatella tuota koko asiaa kaavaa piirtäessä / kangasta leikatessa ei varmaan olisi koko yllättänyt ;) koko ilmoitettiin ohjeessa n. 45 x 50 cm mutta enhän minä niistä välittänyt...

Jospa loppupäivän pyhittäisi pyykinpesulle ja ruuanlaitolle. Pajunoksiakin on löhdettävä etsiskelemään ensi viikon askarteluja varten. Kaksi päivitystä samalle päivälle, jopas nyt!3 kommenttia:

  1. Sinäpä olet laittanut tuulemaan. Kiva kassi. Ompelemalla syntyy valmista nopsaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ladybug. Ommellen syntyy tosiaan nopeasti uutta mutta melko usein visioni ei kohtaa todellisuuden kanssa. Onneksi aina voi yrittää uudelleen!

    VastaaPoista