lauantai 13. huhtikuuta 2013

Toiset samanlaiset

Tässä tulee lisää raitasukkaa. Meinasivat nämäkin ihanuudet ufoutua koriin mutta onneksi huutelivat tarpeeksi kovasti haluavansa valmiiksi. Näiden ongelma oli kärkikavennuksessa. Sukat tuntuivat liian pieniltä kun tein 6s. Vähemmän kuin ensimmäisiin ja luulin etteivät ole minulle sopivat. Näihin tuli siis tehtyä ohjeesta poiketen perinteinen kärkikavennus ilman silmukointia.

Lopputulos yllätti ja näistä tulikin ihan sopivat. Ja ihan hauskat. Lopputulos tosin paljasti että sukista tuli aika samanlaiset. Oletin että olisivat olleet erilaiset väritykseltään.

Lankana näissä Zauberballin Fuksia ja sitä kului 80g. Ohje löytyy siis Ravelrysta ilmaiseksi ja on nimeltään Stripe Tease. Näistä oli jo aiemmin juttua joten lyhyestä virsi kaunis.

Luvassa surkeita kuvia. Olin taiteillut hienoja kuvia sukista mutta nytpä ne ovat kadonneet koneelta! Voi pöh. Samoin näyttää kadonneen tämän aamuiset tekeleeni, huovutettu pannunalunen ja siniset sormikkaat Onlinie langasta. Se on harmi sillä olisin halunnut esitellä sormikkaat joissa lankakerä yllätti täysin. Kerällä lanka näytti ihan pilkulliselta mutta neulottaessa siitä tulikin ihan kivaa raitalankaa :) täytyypä esitellä sitten kun olen tuhonnut loput langasta johonkin. Sormikkaat olivat 3v kummipojalle ja ovat jo vesselin sormia lämmittämässä.

Jämäkuuhun olin aikeissa osallistua ja moneen kertaan kävin jo sivuilla melkein ilmoittautumassa. Jostain syystä ilmottautuminen kuitenkin jäi ja tänään olin jo myöhässä. Ehkä nyt ei ollut tempauksen aika sillä ihan hirveästi ei nyt kiinnosta nuo pikkukerät vaikka itse jämäkuu kyllä kiinnosti. Voihan sitä varjojämäillä. Nyt on muutenkin kumma tilanne kun käsityökorissa ovat vain yhdet kirjoneuleufot ja perusraitasukkatekele. Siinä kaikki keskeneräiset! Joten uutta voisi aloittaa mutta mitä? Uudet sormikkaat ehkä? ;)


9 kommenttia:

 1. Hienot sukat. Mainio väritys. Kyl minullekin passais nuo sukat.

  VastaaPoista
 2. Nämä on niin hauskan näköiset sukat, mutta kun minulta tuo englanniksi neulominen ei suju, niin en uskalla edes yrittää, harmi.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat nämäkin. Mäkin olen arka neulomaan englanniksi, joten en minäkään uskalla yrittää. Sääli..

  VastaaPoista
 4. Tämä sukkamalli on kyllä tosi kiva, nämäkin ovat eri hauskan näköiset. Joskus kyllä tekaisen minäkin tällaiset. Jos et keksi mitään uutta aloitettavaa, minulta löytyy toistakymmentä keskeneräistä. Luovutan mielihyvin jonkun / joitakin niistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jonkun toisen ufot voisivatkin olla hauskoja tehtävä :)

   Poista
 5. Voi miten hauskat ja hienot niistä tulikaan:)

  VastaaPoista
 6. Kaikkea kaunista on puikoiltasi tipahdellut:) Näistä sukista tulee niin " Peppi Pitkätossu tunnelma" kerrassaan ihanat:) Aurinkoista kesän odotusta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista