tiistai 30. huhtikuuta 2013

Lankamatkalla

Minä ja äitini nappasimme viime viikolla tyhjät matkalaukut kouraan ja suuntasimme yhden yön reissulle Tallinnaan. Reissu oli erään matkatoimiston teemamatka jossa yksi päivä oli omatoimimatkailua ja toisena päivänä oli viiden tunnin ostosmatka Karnaluksiin, muotikadulle ja kangaskauppa Abakhaniin.

Päätimme ottaa äidin kanssa varman päälle ja suunnata heti saavuttuamme Karnaluksiin koska ajattelimme että lauantaina siellä on paljon enemmän väkeä kuin perjantaina. Oikeassa olimme ja perjantaina saimmekin kuljeskella hyllyjen välissä ihan rauhassa. Karnaluks oli ensi kertalaiselle aikamoinen paikka. Ehkä se tarvikkeiden määrä yllätti enemmän kuin langat. Itseasiassa minun kaipaamia sukkalankoja oli tarjolla kovin vähän tai sitten en vain löytänyt niitä. Aika paljon tekokuitua joka takertui kuiviin käsiin niin että jäivät suosiolla hyllyyn. Käsirasva olisi varmaan tarpeen... Lankaa tuli kuitenki osteltua ja perjantaina olinkin melko tyytyväinen ostoksiin ja ajattelin että lauantaina nappaan vain joitakin tarvikkeita mukaan. Toisin kävi ja hamstrasin lauantaina enemmän kuin perjantaina! :D

Pyörähdimme myös Abakhanissa ja etsimme Kaubamajassa ollutta lankakauppaa moneen kertaan sitä löytämättä. Kuulemma olisi pitänyt mennä sisään Kaubamajaan ja me pyörimme vain ulkopuolella...jotain jäi siis seuraavaankin kertaan.

Ostoskierros oli mukava ja aika kului nopeasti. Sadamarketista nappasin vielä pari vyyhtiä vironvillaa mukaan. Enemmänkin olisi voinut ostaa mutta taisi lankaähky iskeä :)

Hauska ja rentouttava reissu. Voi tehdä toistekin ja mikäs sen mukavampi matkaseura kuin oma äiti!

Lankaa kannoin n. 2kg kotiin ja nyt vironvillat houkuttelevat kovasti johonkin suurempaan kuin viime aikaisiin sormikkaisiin ja sukkiin. Katsotaan mitä alkaa syntymään. Huomenna alkaa Dropsin supersale ja nyt taitaa olla pakko tilata kun haaveissa peitto Big Delightista ja -35% on ika iso alennus.

Hauskaa vappua kaikille!


7 kommenttia:

 1. Vähällä selvisit: meikäläisen ensimmäiseltä Karnaluks-reissulta kotiutui reilut viisi kiloa lankaa! Seuraavalla kerralla osasin minäkin jo olla sekoamatta valikoimapaljouden keskellä.

  VastaaPoista
 2. Hieno saalis ensikertaiselta. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan vihreenä kateudesta mutta onnittelen silti lanka saaliista.

  VastaaPoista
 4. Kateudesta viherrän minäkin... Vielä joskus mäkin kyllä lähden Karnaluksiin.. ihan varmasti.. ;)

  VastaaPoista
 5. Aika kiva saalis! Minä en ekalla reissulla osannut ostaa mitään, joten hyvinhän tuo sinulla sujui =) Olisikin kiva päästä taas joskus hummaamaan Tallinnaan.

  VastaaPoista
 6. Aah mitä ostoksia, kuolaan täällä ja haaveilen pääsystä ostoksille :)

  VastaaPoista
 7. Quite a pile of stuff. I am glad you found that much. I am sure you'll tame those yarns in no time.

  VastaaPoista