sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Nordic stripes

Tourin kuudes ja viimeinen etappi julkaistiin tiistai- keskiviikon välisenä yönä. Olimme silloin reissussa enkä varannut lankoja mukaan koska tiedossa oli jonkin sortin kirjoneuletta. Aamulla piti kuitenkin kurkata heti herättyään että mitä on tiedossa. Malli näyttikin sopivalta päätösetapilta. Mitään superhaastavaa en olisikaan enää jaksanut. 
 Kotiin tultuamme päätin tehdä nämä pienimmän koon mukaan esikoiselle sopiviksi. Minun jalkaan passaavat kaikki edelliset viidet enkä tiedä raaskinko edes antaa niitä pois niin minä hukun ensi talvena villasukkiin, esikoinen sai siis valita myös värit. 

Näissä sukissa ei ollut mitään täysin uutta. Kirjoneuletta olen neulonut vähän mutta riittävästi tietääkseni tekniikan. Aloitus kärjestä oli vapaavalintainen samoin kuin silmukoiden päättely. Kantapää neulottiin jälkeenpäin mutta sellaisenkin olin tehnyt kerran aikaisemmin. 
 Leppoisaa neulontaa siis koko matkan. Nämä valmistuivat stressittömästi alle kahdessa vuorokaudessa ja sijoitukseksi tällä etapilla tuli 38 joka on ihan huippu minulle! 
 
Minun sukat lähtevät huomenna Lentävään Lapaseen odottamaan lauantaista näyttelyä. Sitä ennen niistä on vielä otettava perhepotretti. 

Kisailu oli kaikenkaikkiaan jännittävää ja hauskaa ja tutustuin kesän aikana mukaviin kanssaneulojiin. Ainoa miinus on tuo vihoitteleva sormi mutta ehkä sekin pääsee loman jälkeen töihin lepäämään :) 

Tänään on pahanlainen startiitti vaivannut mutta siitä lisää tuonnempana...

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit nämä sun sukat, tyttärellä on hyvä värisilmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse en tuollaista yhdistelmää osannut ajatellakaan joten täytyy päästää lapset useammin lankalaatikpille valitsemaan.

   Poista
 2. Kauniit sukat tuli! Mutta mitä ihmeen jännää sinulla nyt on puikoilla? Varsinkin nuo varpaat kiinnostavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi vähän päälle tuo "selätä vaikea ohje" ja nappasin intarsia sukkien ohjeen Ravelrysta :-)

   Poista
 3. Öööh... Stressitön neulonta ja kirjoneulesukat alle kahdessa vuorokaudessa eivät kuulu mun sanavarastossa samaan lauseeseen :-D
  Tosi kivat Nordic Stripesit kyllä tikuttelit.

  VastaaPoista