lauantai 18. heinäkuuta 2015

Touring bubbles

Oli Tour-de-sock kilpailun kolmannen etapin nimi. Etapin sukat tuntuivat vaikeustasoltaan lähes perussukilta kakkosetapin sukkien jälkeen. Tällä etapilla minua vain vaivasi koko ajan enemmän ja enemmän kipeytyvä sormi joka turvotessaan alkoi olla jo aika häiritsevä. Fysioterapeutti ja lääkäri sitä ihmettelivät. Ensin oletettiin kyseessä olevan nivelrikko ja sitten vanhan vamman ärtyminen (liian tiukkojen sormusten poisotto...) kyseessä oli sitten tuo pienen vamman ärtyminen neulomisesta. Neuloin näitä kuitenkin sen minkä pystyin mutta ihan niin nopeasti ei valmista syntynyt kuin olin toivonut. Taisin olla tällä etapilla 166. 
 Näihin sukkiin valitsin langaksi sponsorilanka Handun jolloin kartutin joukkueeni pistesaldoa yhdellä extrapisteellä. Handu on kyllä ihanan pehmeää lankaa mutta sen verran hintavaa etten ihan joka sukkaparia raaski siitä neuloa. Näihin sukkiin sain myös Lentävästä Lapasesta testattavaksi Knit Pron Cubics puikot joiden kerrotaan olevan paremmat nivelille ja niillä onkin ollut parempi neuloa. Olen selkeästi sellainen tiukistelija että sormet kärsivät. Varsinkin pienissä palmikonkierroissa ja kirjoneuleessa.
 Touring Bubblesit olivat siis mukavaa neulottavaa jossa mallikerrankin oppi jotakuinkin ulkoa viimeistään toisen sukan kärjessä :) uusia juttuja opin näistäkin sukista vaikka tänä kesänä tuntuu tulleen vastaan niin paljon uusia juttuja että meinaavat pääparalta ihan unohtua kun valmiiksi asti sukat saa. Ehkä niihin pystyy kuitenkin palaamaan myöhemmin. 

1 kommentti: