perjantai 16. lokakuuta 2015

Kätyreitä


Esikoinen pyysi alkusyksystä Kätyrit elokuvasta tuttujen hahmojen näköisiä lapasia. Minä sitten tutkimaan nettiä että minkäsnäköisiä otuksia ne oikein ovat. Minions lapasia ja sukkia on toki neulemaailmassa tehty jo jonkin aikaa joten mikään uusi juttu tämä ei todellakaan ole, versio on toki oma. Hassua että 10 v. Tytölläni on käytännössä jo samankokoinen käsi kuin minulla (ai miten niin minulla on pienet kädet) niin lapasten tulee olla samankokoiset kuin minun lapaset! Näissä siis silmukoita 44. Minulla on oma muistisääntö silmukkamäärille. Jos sukkiin tulee 48 niin lapasiin 44. Eli aina yhden koon verran vähemmän silmukoita kuin sukkiin. 
Kun esikoisen lapaset tulivat valmiiksi, halusi kuopuskin omansa. Sininen loppui jo edellisiin mutta näihin kelpasi myös vaaleampi väri. Lisäksi lapasten tuli kuvastaa kahta eri hahmoa ja niihin piti kirjailla numerot kaksi ja kolme. 
Samoin silmiä piti olla kaksi. Näillä toiveilla syntyi kuopuksen lapaset.
 Tulipa tehtyä sitten vielä parit pikku Minionsit lisää kun nämä olivat niin hauskoja. Itselle muistiin että näissä 36s. 4vuotiaalle. Yhden lapasen ilman peukaloa tai silmiä neuloo tunnissa-parissa jotain sarjaa katsellen. Tuli testattua tämäkin sairaslomalla ollessani. Melko sitkeässä oli tämän syksyn flunssa. Puolitoista viikkoa köhimistä, niistämistä ja korvatulehdusta. Nyt on onneksi jo ohitettu tuo pöpö. 

3 kommenttia: