keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Äidin vapaailta

kuva: bandikauppa.fi

Eilen olikin mukava ilta. Jätin miehen ja lapset kotiin ja suuntasin parin ystäväni kanssa katsomaan Sami Hedbergin Kokovartalomies- showta. Kyllä oli hyvä ja nauraa sai niin että välillä tuntui että tikahtuuko nauruun vai saako jossain vaiheessa vedettyä vähän happea. Ihana arjen katkaisu jolla jaksaa taas pitkään. Suosittelen kovasti Hedbergin showta jos stand upista tykkää! Samoin lämppärinä toiminut Rudirock oli ihan huippu ja todella taitava!


Lila pyysi edellisen postauksen kommentissa kuvaa kännykkäkotelosta. Noh, voihan sen tähän laittaa vaikka kännykkäkoteloa siitä ei valitettavasti tullut. Tuo pesukonehuovutus kun on aikamoista onnenkauppaa ja tällä kertaa ei onni ollut myötä...eli ennen pesukonetta:

ja jälkeen...aika epämääräinen möhkäle joka huopui enemmän toiselta kuin toiselta puolelta. Joten projekti kännykkäkotelo on vähän vaiheessa vielä eikä Lilan kannata tästä vielä mitään vinkkiä ottaa ;)

Päivänkakkarasukat valmistuivat eilen mutta saavat odottaa vielä kuvausta jos vaikka saisi jotkut muutkin sukat samaan kuvaan. Tällä hetkellä puikoilla Novitan sukkalehdestä malli O-keskikuviosukat viininpunaisesta seiska veikasta. Jambo takista valmiina nyt taka- ja etukappaleet ja juuri loin silmukat hihalle. Lanka hupenee uhkaavasti ja saa nähdä riittääkö ohjeessa mainittu määrä...

1 kommentti: