maanantai 10. lokakuuta 2011

Ihana yllätys arkeen

Katsokaapa minkä rakas mieheni minulle osti lauantaina! Ja ihan omatoimisesti :) Tunnetusti minun kännykkäni pitäisi kestää hurjia olosuhteita vuodesta toiseen ja edellinen sen hyvin kestikin. Minun käytössäni saattaa nimittäin puhelin uida sekä hiekkalaatikossa että kalakeitossa *öhöm*. Tätä en uskalla kyllä testailla missään extreme olosuhteissa enkä taida kuopuksellekaan antaa soiteltavaksi, sen verran nätti on. Ihan minunlaiseni. Kovasti kiitos miehelle, jos vaikka sattuu käydä lukaisemassa blogiani :) Yritin tälle jo huovuttaa pussukkaa Purosta mutta siitä ei tullut mitään valokuvauskelpoista joten suojapussukka puuttuu vielä.

Kävin osallistumassa pariin arvontaan joissa ihanat palkinnot. Osallistukaapa muutkin. Tässä linkki virveriikan arvontaan http://virveriikka.blogspot.com/2011/10/arpajaiset.html ja tässä Etanan arvontaan http://etanatahti.blogspot.com/2011/10/arvonta-uuden-blogini-kunniaksi.html toivottavasti onni suosii!

Nyt sohvalle neuloskelemaan. Ulkona sataa ja sisälläkin tuntuu vähän kolealta nimim. sähkölämmitys ja pihit asukkaat :) Tämän päivän piristys on kuopuksen oppima uusi sana. Mamma! niin ihanalta kuului äsken kun laitoin kuopuksen sänkyyn päikkäreille ja tulin ottamaan itselleni kahvia. Hetken päästä sängystä kuului kovaa ja korkealta MAMMA! On se vaan niin ihanaa kun tuo pienikin alkaa juttelemaan :)

5 kommenttia:

 1. Mulla on just samanlainen puhelin, on ollut pari viikkoa käytössä ja olen tykännyt. Ihanaa kun lapset oppivat uusia sanoja:)

  VastaaPoista
 2. Neule-Kirppu: Tämä taitaakin olla tällaisten tyylikkäiden naisten puhelin :) *virn*

  VastaaPoista
 3. Katsotaan onnistuuko kommentin jättäminen nyt???.. Kauniin kännykän olet saanut:) Kauniita käsitöitä on puikoiltasi tupsahtanut:)Sukkalehdestä meikäkin tykkäsi, siinä on monta ihanaa mallia, kun vielä kerkiäsi niitä joskus tekemäänkin:) Lupsakkata neulomus syksyä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Kauniin värinen puhelin :) Laitahan pussistakin sitten kuvaa, minunkin pitäisi huovuttaa omalleni pussukka, ettei palellu talvella, mutta... Jospa vaikka saisin idean sinun pussukastasi ;)
  Ihanaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Näpertelijä: Ihanaa että pääset taas kommentoimaan! Minä jo kaipasin kommenttejasi!

  Lila: Kyllä minä sen pussukan voin näytille laittaa. Näytti hyvältä ennen huovutusta mutta pesukoneesta löytyi vain epämääräinen möhkäle :( joten kännykkä on vielä ilman suojusta.

  VastaaPoista