maanantai 31. lokakuuta 2011

Vihdoinkin voin esitellä

vauvan setin joka on ollut jo parisen kuukautta valmiina. Tänään sain annettua setin ystävälleni ja onneksi mahtuvat vielä vauvalle päälle! Lankana tässä Dropsin Fabel (chocolate ja valkoinen) Menekitkin löytyvät kyllä jostain mutta nyt en ulkoa muista. Ohjeet ovat Garnstudion mallistosta vähän sovellettuina. Napit ovat Veicon puunappeja koirakuviolla. Taitaapa minulla olla jossain lähikuva niistäkin... no tässähän tämä. Aika söpöjä nuo koirat, vai mitä?

Neuloin tuossa viikonloppuna ystävälleni vielä sukat samaan pakettiin. Toisen sukan kärkikavennusta nousin tänä aamuna 5.30 tekemään ja kun sukat olivat valmiit huomasin niiden olevan aivan eriväriset! Noh, onneksi lanka itsessään on niin kirjavaa että ehkä nuo menettelevät. Noin saattaa käydä kun neuloo eri erän langoista ja taisi noissa olla vielä jokin muukin väriero. Lankana Dropsin Fabel näissäkin ja menekki 75g. Näissä on nyt 20cm varsi kun olen yrittänyt neuloa niin pitkät varret kun pystyy mutta edelleen jäi lankaa jäljelle joten varsi voisi olla vielä näitäkin pidempi. Pitäisi varmaan opetella neulomaan kärjestä alkaen niin voisi neuloa niin pitkät sukat kuin lankaa riittää.

Nyt onkin puikoilla vain pinaattitunika. Joskohan se kohta valmistuisi...Hyvää alkuviikkoa kaikille! Huomenna onkin jo marraskuu.

5 kommenttia:

 1. Onpa suloinen vauvan setti. Ja ei noista sukista huomaa, että ne on eri väriset.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, eikä niistä huomaa värieroa. Vauvan setti on myös ihana ja mainiot napit. Hyvää marraskuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Suloinen vauvasetti ja ihanat väriterapia sukat:) Tuossa alempana myös kauniita sukkia ja tossut:) Leppoista viikonloppua sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Lankakeiju: Kiitos, eipä niistä sukista taidakaan huomata muuta kuin tekijä joka huomaa jokaisen virheen... :)

  Neule-Kirppu: Kiitos, minä tykkään noista Veicon napeista:)

  Näpertelijä: Kiitos kommentistasi! Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista